Vakantie Namibië

Vakantie Namibië - Reis door woestijnen en nationale parken

Namibië is een land met fascinerende landschappen en bijzondere natuurverschijnselen en heeft zijn naam te danken aan de Namib woestijn. Eén van de oudste en meest unieke woestijnen ter wereld. 

Reis langs alle hoogtepunten die dit land te bieden heeft, zoals de wereldberoemde Fish River Canyon, de op een na langste canyon ter wereld, de roze Kalahari woestijn, de hoge zandduinen van Sossusvlei en Etosha, één van de grootste natuurparken van Afrika. 

Keuze uit meer dan 12 Namibië reizen in 5 categorieën

Populaire Namibië reizen

Uitgelicht: Etosha National Park

Beeld van soldaat Terracottaleger

Met meer dan 22.000 km² oppervlakte is Etosha één van de grootste wildparken van Afrika. Het is tevens de beste plek om wild in grote groepen te zien. Niet een enkele zebra of een paar springbokken, maar honderden tegelijkertijd, een fascinerend gezicht!

Reis & Inspiratiedagen Namibië

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
05-10-2019 16:00 54 Reserveer
06-10-2019 12:00 57 Reserveer

Vakantie Namibië - Reis door woestijnen en nationale parken 

Door Namibië reizen staat garant voor een fantastische reiservaring. Van oneindige woestijnen tot het bijzondere leven in Etosha en de leuke kustplaats Swakopmund. Namibië is afwisselender dan dat u wellicht vooraf had gedacht!

Beste reistijd Namibië

Hoewel Namibië het hele jaar door bezocht kan worden is de beste reistijd voor een Namibië vakantie van mei t/m september, wanneer het overwegend droog is. De dieren laat zich in deze periode goed zien bij de drinkplaatsen en de kwaliteit van de zandwegen is door het droge weer goed. Lees meer over de beste reistijd Namibië.

Wij verzorgen graag uw Namibië vakantie

De meest beroemde plek voor een safari Namibië is waarschijnlijk Etosha National Park.  Dit grote gebied rond een zoutvlakte ligt in het noorden van het land. In de droge tijd is het vinden van wild hier niet ingewikkeld, bij de drinkplaatsen komen vele dieren hun dorst lessen. Maak hier zeker een safari in open 4x4 met ervaren gids.

Een rondreis Namibië is niet compleet zonder een bezoek aan Sossusvlei in de Namib woestijn. De zandduinen hier behoren tot de hoogste ter wereld. Een beklimming van Duin 45 zorgt bij zonsopkomst voor een prachtig warmrode gloed over de duinen.

Swakopmund is een leuke kustplaats, met opvallend Duitse sfeer. Hier kunt u leuke excursies ondernemen zoals een boottocht, een bezoek aan een township of sandboarden in de duinen. Zeker een aanrader tijdens uw vakantie Namibië!

Bij ons kunt u terecht voor een groepsrondreis Namibië met Afrikaans/Nederlandssprekende reisleider, maar ook voor Namibië reizen met enkel uw eigen reisgezelschap. In dat geval reist u per huurauto in uw eigen tempo langs de mooiste hoogtepunten van het land. U kunt Namibië ook combineren met buurlanden Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe. Genoeg reden dus om nu een vakantie Namibië uit te zoeken.