Beeld kan niet worden gebruikt i.v.m. copyright onbeken
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
  1. Home
  2. Zoeken
  3. Singlereis Zinderend Zuid-Afrika
 

Nazomer Deals

Singlereis Zinderend Zuid-Afrika

17-daagse groepsreis voor de soloreiziger

  • spot de Big Five in het Krugerpark
  • ontdek Kaapstad en omgeving (verlenging mogelijk)
  • sfeervolle accommodaties op de mooiste plekjes

Beleef samen met een groep van maximaal 24 gelijkgestemden een onvergetelijke rondreis in Zuid-Afrika, het land van uitgestrekte savannen, grillige bergtoppen, glooiende wijnvalleien en het kosmopolitische Kaapstad.

Maak je op voor een onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika: van de Drakensbergen en de wetlands bij St Lucia tot een safari in het Krugerpark op zoek naar de Big Five. En van het kleine koninkrijk Swaziland en de natuurwonderen langs de Panoramaroute tot de Kaapse pracht en Kaapstad. .

Een barrière van speren (uKhahlamba). Zo noemen de Zoeloes de weelderig groene bergketen Drakensbergen in Kwazulu-Natal die bekend staat om zowel zijn natuurpracht als zijn unieke collectie rotsschilderingen, een nalatenschap van de San (ook wel bekend als de Bosjesmannen).

Het iSimangaliso Wetland Park aan de oostkust aan de Indische Oceaan is het leefgebied van grote populaties nijlpaarden, krokodillen en witte en roze pelikanen.

Via het koninkrijk Swaziland, waar we verblijven in een natuurreservaat, komen we aan in Hazyview, de uitvalsbasis voor een verkenningstocht langs de beroemde Panoramaroute en hét paradepaardje en de trots van Zuid-Afrika, het Krugerpark. Een gamedrive op zoek naar olifanten, nijlpaarden, krokodillen en giraffen is de ultieme natuurbelevenis.

We sluiten af in stijl en vliegen vanaf Johannesburg naar Kaapstad, waar we twee hele dagen verblijven. Nip een wijntje weg in het knusse Stellenbosch, geniet van het uitzicht op de Tafelberg, ontdek de gezelligheid aan de Waterfront en zie de oceanen samenkomen bij Kaap de Goede Hoop. 

Alles is geregeld: comfortabel vervoer, deskundige reisleiders die het echte Zuid-Afrika kennen en je alles vertellen over de natuur en de cultuur, goede hotels en bijzondere lodges, volop inbegrepen activiteiten. Kortom, maak je op voor een onvergetelijk avontuur vol afwisseling, gezelligheid, natuurpracht, bijzondere culturen en buitengewone belevenissen in Zuid-Afrika. Houd rekening met af en toe een lange reisdag - afgewisseld door veel vrije avonden en voldoende gelegenheid om optionele activiteiten te ondernemen.

Groepsgrootte
Minimaal 10 / maximaal 24 deelnemers 
Minimumleeftijd: 18 jaar
Route en programma

Het getoonde reisschema kan in de praktijk (licht) afwijken van het daadwerkelijke reisschema. Wijzigingen zijn te allen tijde ter beoordeling van de reisleiding.

Dit reisprogramma is gebaseerd op de standaardreis. Mogelijke verlengingen (we bieden je de mogelijkheid je afsluitende verblijf in Kaapstad met 2 nachten te verlengen) worden hier niet weergegeven.

Dag 1

Amsterdam - Johannesburg

Dag 2

Johannesburg - Drakensbergen

Dag 3

Drakensbergen

Dag 4

Drakensbergen - St. Lucia

Dag 5 t/m 6

St. Lucia - Zululand

Dag 7

Zululand - Swaziland

Dag 8

Swaziland

Dag 9

Swaziland - Hazyview

Dag 10

Krugerpark en omgeving

Dag 11

Hazyview - Hoedspruit

Dag 12

Krugerpark

Dag 13

Krugerpark - Kaapstad

Dag 14

Kaapstad

Dag 15

Kaapstad

Dag 16

Kaapstad - Amsterdam

Dag 17

Aankomst Amsterdam

Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg
Reisafstand 25 km / Reisduur 0.5 uur
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Het is zover, we vliegen met KLM naar Johannesburg, waar we 's avonds aankomen. Op de luchthaven staat de Afrikaans-/Nederlandssprekende reisleider ons al op te wachten. 

Na een hartelijk welkom worden we naar het eerste hotel gebracht. Tijd voor je welverdiende nachtrust na de lange vlucht.

Geldzaken
Tijdens onze reizen in Zuid-Afrika reizen wij zoveel mogelijk zonder contant geld. Je kunt de gewenste optionele excursies per creditcard of pinpas betalen aan de reisleider en ook vrijwel alle winkels accepteren creditcard- of pinpasbetalingen. 

Wij raden aan om voor vertrek in Nederland ongeveer € 100,- per persoon te wisselen naar Zuid-Afrikaanse rand, voor fooien en kleine uitgaven. Pinnen bij aankomst op de luchthaven van Johannesburg wordt om veiligheidsredenen afgeraden. Later in de reis maken we een stop bij een bank waar veilig kan worden gepind.
 
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie