Vakantie Australië

“Vaar langs The Opera House in Sydney en geniet van het uitzicht”

Australië is een afwisseling van uitgestrekte woestijnen, steden als Melbourne en Sydney, prachtige stranden en het fantastische Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld.
Reisspecialist Bianca

Vaar langs The Opera House in Sydney en geniet van het uitzicht

Populaire Australië reizen

Nu op het Australië forum
32 daagde privé rondreis Australië en Nieuw Zeeland
Auteurs:
RB
Geplaatst op:
22-03-2018 14:12:56 uur

Hoi, Ik en mijn partner zitten er aan te denken om deze reis te maken, nu hebben we een aantal vragen, hopelijk kunt u hier antwoord op geven, zodat wij wel overwogen kunnen beslissen om wel/niet deze reis te boeken. Als je deze reis boekt, krijg je dan een soort reisschema dat je per dag precies ziet hoe je moet rijden/hoeveel km en wat je die dag allemaal kunt doen in de omgeving (mooie high lights). Wat is de beste reisperiode (maand) voor deze combinatie reis? Moet je de optionele excursies van te voren boeken of kan dat ook ter plaatse? Wat ben je ongeveer gemiddeld kwijt aan bijkomende kosten (excursies/eten, drinken)? Verder staat er bij de auto die inclusief is dat er een eigen risico is, hoe hoog is dit bedrag? Mvg R. Beekman

Lees reacties Reageer 1

Vakantie Australië - Reis door het land van koala's en kangoeroes

Door Australië reizen is een unieke belevenis. Geen land is te vergelijken met dit reusachtige eiland ‘down under’. De ontspannen bevolking, de bijzondere Aboriginal cultuur, fantastische steden en een waanzinnige kustlijn, maken van reizen naar Australië een onvergetelijk avontuur.

Ontdek de mooiste plekken van Australië

Een vakantie Australië doet u misschien maar één keer. En als u dan moet kiezen, adviseren wij u om de oostkant van Australië te ontdekken. Hier vindt u veel natuurlijke hoogtepunten en heerlijke steden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Sydney? Beroemd zijn hier het Sydney Opera House en de Harbour Bridge. Maar ook is de stad een prima uitvalsbasis om Blue Mountains National Park te bezoeken.

Een andere niet te missen stad is Melbourne, een van de meest hippe plaatsen van het land. Vanuit Melbourne kunt u een tocht maken over de Great Ocean Road, met de beroemde Twaalf Apostelen. En vergeet niet naar de pinguïns op Philip Island te gaan!

Het meest bekende hoogtepunt tijdens een vakantie Australië is misschien wel Uluru, ofwel Ayers Rock, bij de stad Alice Springs, middenin de outback van Australië. Dit is het hart van de Aboriginal cultuur. Uluru is voor de Aboriginals een heilige plek. 

Wij bieden veel verschillende reizen naar Australië aan

Onze Australië reizen zijn zorgvuldig samengesteld. U kunt kiezen voor een roadtrip Australië met eigen huurauto, waarbij u samen met uw reispartner in uw eigen tempo het land ontdekt. De lange afstanden legt u met het vliegtuig af. Ook is het mogelijk om zonder huurauto te reizen, maar met transfers tussen de verschillende regio’s. Vanaf Schiphol kunt u niet rechtstreeks vliegen naar Australië, er is altijd een overstap benodigd in verband met de grote afstand.

Het is mogelijk om reizen Australië bij ons te combineren met Nieuw-Zeeland. Genoeg reden dus om nu een Australië vakantie uit te zoeken! 

Terug naar boven