Vakantie Australië

Vakantie Australië, Reis door het land van koala's en kangoeroes

Door Australië reizen is een unieke belevenis. Geen land is te vergelijken met dit reusachtige eiland ‘down under’. De ontspannen bevolking, de bijzondere Aboriginal cultuur, fantastische steden en een waanzinnige kustlijn, maken van reizen naar Australië een onvergetelijk avontuur. 

Keuze uit 1 Australië reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 1
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0

Uitgelicht: Melbourne

Beeld van soldaat Terracottaleger

Een bezoek aan Australië is niet compleet zonder een verblijf in de trendy stad Melbourne! Deze stad is niet alleen de toegangspoort tot de Great Ocean Road, maar heeft ook op het gebied van cultuur enorm veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld Victoria Market, de grootste markt van het zuidelijk halfrond en al meer dan een eeuw dé plek om alle soorten producten te kopen.

Vakantie Australië - Reis door het land van koala's en kangoeroes

Door Australië reizen is een unieke belevenis. Geen land is te vergelijken met dit reusachtige eiland ‘down under’. De ontspannen bevolking, de bijzondere Aboriginal cultuur, fantastische steden en een waanzinnige kustlijn, maken van reizen naar Australië een onvergetelijk avontuur.

Ontdek de mooiste plekken van Australië

Een vakantie Australië doe je misschien maar één keer. En als je dan moet kiezen, adviseren wij je om de oostkant van Australië te ontdekken. Hier vind je veel natuurlijke hoogtepunten en heerlijke steden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sydney? Beroemd zijn hier het Sydney Opera House en de Harbour Bridge. Maar ook is de stad een prima uitvalsbasis om Blue Mountains National Park te bezoeken.

Een andere niet te missen stad is Melbourne, een van de meest hippe plaatsen van het land. Vanuit Melbourne kun je een tocht maken over de Great Ocean Road, met de beroemde Twaalf Apostelen. En vergeet niet naar de pinguïns op Philip Island te gaan!

Het meest bekende hoogtepunt tijdens een vakantie Australië is misschien wel Uluru, ofwel Ayers Rock, bij de stad Alice Springs, middenin de outback van Australië. Dit is het hart van de Aboriginal cultuur. Uluru is voor de Aboriginals een heilige plek. 

Wij bieden veel verschillende reizen naar Australië aan

Onze Australië reizen zijn zorgvuldig samengesteld. Je kunt kiezen voor een roadtrip Australië met eigen huurauto, waarbij je samen met je reispartner in je eigen tempo het land ontdekt. De lange afstanden leg je met het vliegtuig af. Ook is het mogelijk om zonder huurauto te reizen, maar met transfers tussen de verschillende regio’s. Vanaf Schiphol kun je niet rechtstreeks vliegen naar Australië, er is altijd een overstap benodigd in verband met de grote afstand.

Het is mogelijk om reizen Australië bij ons te combineren met Nieuw-Zeeland. Genoeg reden dus om nu een Australië vakantie uit te zoeken!