Vakantie Australië

“Vaar langs The Opera House in Sydney en geniet van het uitzicht”

Australië is een afwisseling van uitgestrekte woestijnen, steden als Melbourne en Sydney, prachtige stranden en het fantastische Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld.
Reisspecialist Bianca

Vaar langs The Opera House in Sydney en geniet van het uitzicht

Populaire Australië reizen

Nu op het Australië forum
Privé Rondreis: Ondek Dow Under Australie
Auteurs:
Fam. Bakx
Geplaatst op:
05-11-2017 20:23:11 uur

Beste Reizigers, we zijn van plan om eerder genoemd reis te gaan maken in de maand Februari 2018. Kan iemand nuttige tips geven over deze reis: zoals het ontbijt in de ochtend is dit makkelijk te doen in de omgeving van het hotel of is het raadzaam om de optie van Fox bij boeken zodat het ontbijt is geregeld in het hotel. De excursies zijn deze ook in de hotels te regelen of is het via Fox handiger. Het laatste hotel van de reis Oaks Oasis nodig dit hotel met omgeving uit tot verlenging of zijn de standaard verblijfsdagen genoeg. Waarop moeten we goed letten als we naar Australie gaan Verder is iedere tip welkom. We hopen iets te mogen vernemen. Groeten Fam. Bakx uit Bergen op Zoom

Lees reacties Reageer 1

Vakantie Australië - Reis door het land van koala's en kangoeroes

Door Australië reizen is een unieke belevenis. Geen land is te vergelijken met dit reusachtige eiland ‘down under’. De ontspannen bevolking, de bijzondere Aboriginal cultuur, fantastische steden en een waanzinnige kustlijn, maken van reizen naar Australië een onvergetelijk avontuur.

Ontdek de mooiste plekken van Australië

Een vakantie Australië doet u misschien maar één keer. En als u dan moet kiezen, adviseren wij u om de oostkant van Australië te ontdekken. Hier vindt u veel natuurlijke hoogtepunten en heerlijke steden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Sydney? Beroemd zijn hier het Sydney Opera House en de Harbour Bridge. Maar ook is de stad een prima uitvalsbasis om Blue Mountains National Park te bezoeken.

Een andere niet te missen stad is Melbourne, een van de meest hippe plaatsen van het land. Vanuit Melbourne kunt u een tocht maken over de Great Ocean Road, met de beroemde Twaalf Apostelen. En vergeet niet naar de pinguïns op Philip Island te gaan!

Het meest bekende hoogtepunt tijdens een vakantie Australië is misschien wel Uluru, ofwel Ayers Rock, bij de stad Alice Springs, middenin de outback van Australië. Dit is het hart van de Aboriginal cultuur. Uluru is voor de Aboriginals een heilige plek. 

Wij bieden veel verschillende reizen naar Australië aan

Onze Australië reizen zijn zorgvuldig samengesteld. U kunt kiezen voor een roadtrip Australië met eigen huurauto, waarbij u samen met uw reispartner in uw eigen tempo het land ontdekt. De lange afstanden legt u met het vliegtuig af. Ook is het mogelijk om zonder huurauto te reizen, maar met transfers tussen de verschillende regio’s. Vanaf Schiphol kunt u niet rechtstreeks vliegen naar Australië, er is altijd een overstap benodigd in verband met de grote afstand.

Het is mogelijk om reizen Australië bij ons te combineren met Nieuw-Zeeland. Genoeg reden dus om nu een Australië vakantie uit te zoeken! 

Terug naar boven