1. Home
  2. Egypte
1

rondreis in Egypte

 

Tot 500 euro korting

Groepsreis Eeuwenoude Schoonheid van Egypte

13-daagse rondreis
  • bezoek aan de wereldberoemde piramides van Gizeh

  • inclusief een 4-daagse Nijlcruise op basis van volpension

  • verblijf aan het strand in Hurghada op basis van all inclusive

Bij vertrek op o.a. 09-10-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 2.531,-

Vakantie Egypte – Ga mee op reis en ontdek Egypte

Een rondreis door Egypte staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. Dit woestijnland heeft iets magisch. Van de wereldberoemde piramides tot de allermooiste stranden en koraalriffen aan de Rode Zee, Egypte heeft het allemaal. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt reizen naar Egypte en de hoogtepunten van dit land kunt ontdekken. Geniet van al het moois dat dit land te bieden heeft en rust uit in de comfortabele accommodaties die we uitgezocht hebben. Alles is geregeld!

Egypte rondreis: ontdek de magische piramides

Natuurlijk brengen we tijdens de Egypte reizen uit ons aanbod een bezoek aan de piramides: hét bekendste handelsmerk van de Egyptenaren. Een van de meest bekende en de grootste piramide is de piramide van Cheops. Deze is uitgeroepen tot een van de klassieke zeven wereldwonderen. Tijdens onze Egypte reizen zul je deze piramide in het echt kunnen aanschouwen en zien we natuurlijk  nog meer van deze prachtige beeldhouwwerken.

Een tocht over de Nijl

Een tocht over de Nijl hoort ook bij een vakantie in Egypte. Met een cruiseboot varen we langs onder andere Aswan, de stad van de Nubische tempels. En we brengen tussendoor een bezoek aan een aantal bijzondere tempels, de tempels van Philae en de tempel van Kom Ombo en nog veel meer tempels met ieder zijn eigen unieke kenmerken. Ook maak je uitgebreid kennis met de stad Luxor, het voormalige Thebe met het tempelcomplex Karnak op de oostelijke oever van de Nijl en het faraonische dodenrijk op de westelijke oever.

Egypte rondreisland

Vliegen naar Egypte en de meest bijzondere bezienswaardigheden ontdekken, het is mogelijk dankzij onze volledig samengestelde reizen naar Egypte. Natuurlijk zorgen we tijdens de reis ook voor voldoende mogelijkheden voor ontspanning, het blijft immers een vakantie. Bekijk mogelijkheden voor een groepsreis. Wij regelen vervolgens alles, zodat je optimaal kunt genieten! Ontdek met eigen ogen hoe bijzonder het lang Egypte is en vergeet vooral je fotocamera niet. Deze zal overuren maken!

 

 

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie