Vakantie Egypte

Vakantie Egypte – Ga mee op reis en ontdek Egypte

Egypte staat bij veel mensen op het verlanglijstje om een keer naartoe te gaan. Egypte heeft iets magisch, en dat zul je tijdens een vakantie in Egypte zeker ontdekken. Van de wereldberoemde piramides tot de allermooiste stranden, Egypte heeft het allemaal.

Keuze uit 3 Egypte reizen in 5 categorieën

Populaire Egypte reizen

Interessante Plaatsen in Egypte

Stupa Anuradhapura

Uitgelicht: Cairo

Beeld van soldaat Terracottaleger

Caïro is gesticht op de plek waar de Nijl zich verwijdt tot een vlakke en vruchtbare delta en is altijd al het hart van Egypte geweest. Met ruim 16 miljoen inwoners is het één van de dichtstbevolkte steden ter wereld en de grootste stad van Afrika.

Vakantie Egypte – Ga mee op reis en ontdek Egypte

Egypte staat bij veel mensen op het verlanglijstje om een keer naartoe te gaan. Egypte heeft iets magisch, en dat zul je tijdens een vakantie in Egypte zeker ontdekken. Van de wereldberoemde piramides tot de allermooiste stranden, Egypte heeft het allemaal. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt reizen naar Egypte en de hoogtepunten van dit land kunt ontdekken. Geniet van al het moois dat dit land te bieden heeft en rust uit in de comfortabele accommodaties die we uitgezocht hebben. Alles is geregeld!

Egypte vakantie: ontdek de magische piramides

Natuurlijk brengen we tijdens de Egypte reizen uit ons aanbod een bezoek aan de piramides: hét bekendste handelsmerk van de Egyptenaren. Een van de meest bekende en de grootste piramide is de piramide van Cheops. Deze is uitgeroepen tot een van de klassieke zeven wereldwonderen. Tijdens onze Egypte reizen zul je deze piramide in het echt kunnen aanschouwen en zien we natuurlijk  nog meer van deze prachtige beeldhouwwerken.

Een tocht over de Nijl

Een tocht over de Nijl hoort ook bij onze reis naar Egypte. Met een cruiseboot varen we langs onder andere Aswan, de stad van de Nubische tempels. En we brengen tussendoor een bezoek aan een aantal bijzondere tempels, de tempels van Philae en de tempel van Kom Ombo en nog veel meer tempels met ieder zijn eigen unieke kenmerken. Maar ook een tocht met een heuse paardenkoets behoort tot de mogelijkheden tijdens onze Egypte reizen. Een bijzondere manier om een indruk van de stad Luxor te krijgen.

Egypte samen met ons ontdekken

Vliegen naar Egypte en de meest bijzondere bezienswaardigheden ontdekken, het is mogelijk dankzij onze volledig samengestelde reizen naar Egypte. Natuurlijk zorgen we tijdens de reis ook voor voldoende mogelijkheden voor ontspanning, het blijft immers een vakantie. Bekijk mogelijkheden voor een groepsreis naar Egypte of een van onze andere reizen en boek de vakantie die je het meest aanspreekt. Wij regelen vervolgens alles, zodat je optimaal kunt genieten! Ontdek met eigen ogen hoe bijzonder het lang Egypte is en vergeet vooral je fotocamera niet. Deze zal overuren maken!