Vakantie Honduras


Vakantie Honduras

Een vakantie in Honduras is een vakantie vol prachtige natuur, maar ook cultuur. En voor de onderwaterwereld-liefhebbers is Honduras een ideale bestemming. Hier is namelijk uniek zwart koraal te vinden.

Keuze uit 1 Honduras reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 1
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0

Vakantie Honduras – Ga mee op reis in dit stralende land

Een vakantie in Honduras is een vakantie vol prachtige natuur, maar ook cultuur. En voor de onderwaterwereld-liefhebbers is Honduras een ideale bestemming. Hier is namelijk uniek zwart koraal te vinden. Kies voor een groepsreis in Honduras of een single rondreis in Honduras. Voor welke Honduras vakantie je ook kiest, wij zorgen er in alle gevallen voor dat deze compleet georganiseerd is met vluchten, overnachtingen en excursies.

Honduras reizen: bijzondere ruïnes

Tijdens een Honduras vakantie mag een bezoek aan het pittoreske stadje Copán Ruínas niet ontbreken. Vlak over de grens van Honduras liggen bijzondere ruïnes, prachtige beeldhouwwerken waar de vroegere heersers op staan afgebeeld. Copán was vroeger één van de rijkste Maya-steden, en dat is ook te zien aan de beeldhouwwerken. Ook zijn op de hiërogliefentrap maar liefst 2.000 hiërogliefen gekerfd, wat heel bijzonder is om te zien. Tijdens onze Honduras reizen is een bezoek aan dit stadje sowieso inbegrepen. In het stadje zelf zie je pittoreske witte-adobe huisjes met rode dakpannen.

Reizen naar Honduras combineren

U kunt vliegen naar Honduras en meteen ook andere landen in Midden-Amerika verkennen. Wij bieden namelijk gecombineerde reizen met Guatemala en Mexico bijvoorbeeld. Ontdek de mooiste plekjes van meerdere landen. En dat allemaal op een hele comfortabele manier met overnachtingen op fijne plekjes. Zo kun je even goed uitrusten en de indrukken tijdens de reis eens goed verwerken. Daarnaast zijn ook veel excursies inbegrepen en kun je kiezen uit een aantal optionele excursies.

Ga met ons mee op vakantie in Honduras

Ga met ons mee op vakantie in Honduras en beleef alle hoogtepunten van dit land. Tijdens de reizen naar Honduras word je begeleid door een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Zo leer je dit land, en de andere landen in Midden-Amerika, echt goed kennen. Kies voor een onbezorgde Honduras vakantie en je hoeft alleen nog maar te genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Een vakantie om nooit meer te vergeten!