1. Home
  2. Laos
1

rondreis in Laos

 

Tot 500 euro korting

Groepsreis Fascinerend Indochina

24-daagse rondreis door Vietnam, Laos & Cambodja
  • reis naar bergstammen en rijstterrassen van Sapa in het veelzijdige Vietnam

  • bezoek aan de tempels van Angkor in Cambodja en culturele parel Luang Prabang in Laos

  • heel veel excursies en drie -tijdsbesparende- binnenlandse/regionale vluchten inbegrepen!

Bij vertrek op o.a. 09-09-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 3.456,-

Vakantie Laos - Ga op reis en ontdek de indrukwekkende natuur

Op zoek naar een bestemming met indrukwekkende natuur, groene vlaktes en idyllische plattelandsdorpjes? Kies dan voor een rondreis door Laos. Maak hier kennis met de vriendelijke bevolking en ontdek de bijzondere geschiedenis tijdens een Laos vakantie. Een ervaring om nooit te vergeten. En wij zorgen ervoor dat je dit in alle comfort zult meemaken. Vliegen naar Cambodja en genieten van een hele bijzondere rondreis, dat regelen wij!

Laos rondreizen: de Mekong rivier

Een onderdeel van deze reis naar Laos is een boottocht over de machtige Mekong rivier. Deze rivier vormt een natuurlijk grens tussen Thailand en Laos. Onderweg stoppen we bij een plattelandsdorpje. Wij vinden dit een heel bijzondere excursie, waarbij je kennismaakt met de lokale bevolking. Een bezoek aan de lokale markt is ook een must tijdens de reizen naar Laos, een unieke gebeurtenis om te zien hoe de bewoners hun handelswaar uitwisselen.   

De oude hoofdstad Luang Prabang

Luang Prabang is de oude hoofdstad van het koninkrijk Laos en deze staat zelfs geregistreerd als Werelderfgoed bij UNESCO. Een bezoek aan deze stad mag dus zeker niet ontbreken tijdens een Laos vakantie. Er zijn vele Wats (tempels) die zeer goed onderhouden en nog volop in gebruik zijn. Hier zie je ook de kenmerkende monniken in oranje gewaden. Een bijzonder schouwspel.

Volop natuur

Maar tijdens de reizen naar Laos is er ook volop de mogelijkheid om te genieten van de indrukwekkende natuur die dit land te bieden heeft. Zo zijn er de watervallen van Kuang Si, waar ook de gelegenheid is om even lekker te zwemmen. Vang Vieng is een dorpje aan de Nam Song rivier en een oase van rust in een schilderachtige vallei met grillige karstbergen op de achtergrond. Een aanrader: maak hier een fietstocht of ga lekker kayakken!

Complete reizen naar Laos

Wij verzorgen een complete groepsreis in Laos, met bijzondere excursies en comfortabele overnachtingen. Ga met ons mee en geniet van de overweldigende natuur in dit land. Wij zorgen voor een vakantie die je nooit zal vergeten.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie