Vakantie Laos

“De Mekong is het mooist bij zonsondergang ”

Laos heeft indrukwekkende natuur, groene vlaktes en idyllische plattelandsdorpjes waarin de vriendelijke bevolking leeft. In de steden bepalen oranje geklede monniken het straatbeeld. 
Reisspecialist Chantalle

De Mekong is het mooist bij zonsondergang

Populaire Laos reizen

Nu op het Laos forum
17-daagse single groepsreis Laos & Cambodja 27-08-2018
Auteurs:
Thomas
Geplaatst op:
27-04-2018 16:46:52 uur

Beste reisgenoten, Ik heb onlangs de reis voor Laos & Cambodja geboekt. Daarnaast heb ik nog een extra verlenging van 3 nachten geboekt in Hong Kong (we komen er toch langs). Wie gaan er nog meer mee gaan met deze reis? Hoe meer zielen hoe meer vreugde 😉 Hopelijk tot snel!

Lees reacties Reageer 4

Vakantie Laos - Ga op reis en ontdek de indrukwekkende natuur 

Op zoek naar een bestemming met indrukwekkende natuur, groene vlaktes en idyllische plattelandsdorpjes? Kies dan voor een vakantie in Laos. Maak hier kennis met de vriendelijke bevolking en ontdek de bijzondere geschiedenis tijdens een Laos vakantie. Een ervaring om nooit te vergeten. En wij zorgen ervoor dat u dit in alle comfort zult meemaken. Vliegen naar Cambodja en genieten van een hele bijzondere rondreis, dat regelen wij!

Laos rondreizen: de Mekong rivier 

Een Laos vakantie wordt vaak gecombineerd met een reis in Thailand. Een onderdeel van deze reizen naar Laos en Thailand: een boottocht over de machtige Mekong rivier. Deze rivier vormt een natuurlijk grens tussen Thailand en Laos. Onderweg stoppen we bij een plattelandsdorpje. Wij vinden dit een heel bijzondere excursie, waarbij u kennismaakt met de lokale bevolking. Een bezoek aan de lokale markt is ook een must tijdens de reizen naar Laos, een unieke gebeurtenis om te zien hoe de bewoners hun handelswaar uitwisselen.   

De oude hoofdstad Luang Prabang

Luang Prabang is de oude hoofdstad van het koninkrijk Laos en deze staat zelfs geregistreerd als Werelderfgoed bij UNESCO. Een bezoek aan deze stad mag dus zeker niet ontbreken tijdens een Laos vakantie. Er zijn vele Wats (tempels) die zeer goed onderhouden en nog volop in gebruik zijn. Hier ziet u ook de kenmerkende monniken in oranje gewaden. Een bijzonder schouwspel.

Volop natuur

Maar tijdens de reizen naar Laos is er ook volop de mogelijkheid om te genieten van de indrukwekkende natuur die dit land te bieden heeft. Zo zijn er de watervallen van Kuang Si, waar ook de gelegenheid is om even lekker te zwemmen. Vang Vieng is een dorpje aan de Nam Song rivier en een oase van rust in een schilderachtige vallei met grillige karstbergen op de achtergrond. Een aanrader: maak hier een fietstocht of ga lekker kayakken!

Complete reizen naar Laos

Wij verzorgen een complete groepsreis in Laos, met bijzondere excursies en comfortabele overnachtingen. Ga met ons mee en geniet van de overweldigende natuur in dit land. Wij zorgen voor een vakantie die u nooit zult vergeten.

Terug naar boven