Vakantie Nieuw-Zeeland

“De Fox gletsjer is een prachtig natuurspektakel”

De afwisseling van subtropische regenwouden, gletsjers, besneeuwde bergtoppen, wereldse steden en prachtige stranden maken een reis door Nieuw-Zeeland onvergetelijk.
Reisleider Esther

De Fox gletsjer is een prachtig natuurspektakel

Populaire Nieuw-Zeeland reizen

Nu op het Nieuw-Zeeland forum
32 daagde privereis Nieuw Zeeland en Australië
Auteurs:
RB
Geplaatst op:
22-03-2018 14:15:04 uur

Hoi, Ik en mijn partner zitten er aan te denken om deze reis te maken, nu hebben we een aantal vragen, hopelijk kunt u hier antwoord op geven, zodat wij wel overwogen kunnen beslissen om wel/niet deze reis te boeken. Als je deze reis boekt, krijg je dan een soort reisschema dat je per dag precies ziet hoe je moet rijden/hoeveel km en wat je die dag allemaal kunt doen in de omgeving (mooie high lights). Wat is de beste reisperiode (maand) voor deze combinatie reis? Moet je de optionele excursies van te voren boeken of kan dat ook ter plaatse? Wat ben je ongeveer gemiddeld kwijt aan bijkomende kosten (excursies/eten, drinken)? Verder staat er bij de auto die inclusief is dat er een eigen risico is, hoe hoog is dit bedrag? Mvg R. Beekman

Lees reacties Reageer 2

Vakantie Nieuw-Zeeland - Reis door het land van de kiwi's

Door Nieuw-Zeeland reizen staat bij veel mensen op de bucketlist en dat is wat ons betreft terecht. De adembenemende natuur van dit land, vindt u nergens anders ter wereld. Tel daar de ontspannen bevolking en enkele prettige steden bij op en geniet van de ongekende vrijheid die dit land in u naar boven zal brengen.

Ontdek de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland

Een vakantie Nieuw-Zeeland staat garant voor een beleving vol wonderschoon natuurschoon. Wereldberoemd is de Bay of Islands, werkelijk het paradijs met haar bijna 150 eilandjes. U vindt hier dichte bossen, zeldzame dieren, witte zandstranden en kristalhelder water. En het klimaat is hier subtropisch!

Een ander natuurfenomeen vindt u in het plaatsje Rotorua. Gelegen in een geisergebied vindt u hier thermale baden, geneeskrachtige bronnen én de geur van rotte eieren. Daarnaast is Rotorua een belangrijke plaats voor de Maori, de oorspronkelijke bewoners van het land. U kunt hier kennis maken met de oude gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een avond met zang, dans en een hangi, een traditionele grondoven maaltijd. Een onvergetelijke ervaring tijdens u Nieuw-Zeeland vakantie.

Tijdens uw vakantie Nieuw-Zeeland komt u ook langs een aantal verrassend leuke steden. Auckland is zo’n pareltje en een van de meest leefbare steden ter wereld. De 328 meter hoge Sky Tower domineert de skyline en de wijk Parnell is beroemd om haar Victoriaanse architectuur. Bovendien vindt u in Auckland een aantal heerlijke stranden! 

Wij bieden veel verschillende reizen naar Nieuw-Zeeland aan

Onze Nieuw-Zeeland reizen bestaan uit een combinatie van het Noorder- en het Zuider-eiland. U maakt met ons een roadtrip Nieuw-Zeeland met huurauto, waarbij u samen met uw reispartner in uw eigen tempo het land ontdekt. Ook kunt u Nieuw-Zeeland combineren met Australië.

Genoeg reden dus om nu een Nieuw-Zeeland vakantie uit te zoeken! 

Terug naar boven