Vakantie Nieuw-Zeeland

Vakantie Nieuw-Zeeland, reis door het land van de kiwi's

Door Nieuw-Zeeland reizen staat bij veel mensen op de bucketlist en dat is wat ons betreft terecht. De adembenemende natuur van dit land, vind je nergens anders ter wereld. Tel daar de ontspannen bevolking en enkele prettige steden bij op en geniet van de ongekende vrijheid die dit land in je naar boven zal brengen

Keuze uit 2 Nieuw-Zeeland reizen in 5 categorieën

Uitgelicht: Dunedin

Beeld van soldaat Terracottaleger

Nieuw-Zeeland staat voornamelijk bekend om zijn majestueze natuur, én terecht! Maar de historische studentenstad Dunedin mag ook zeker niet ontbreken! De stad werd in 1848 gesticht door de Free Church of Scotland, vandaar dat de stad tegenwoordig nog steeds een typische Schotse uitstraling heeft.

Vakantie Nieuw-Zeeland - Reis door het land van de kiwi's

Door Nieuw-Zeeland reizen staat bij veel mensen op de bucketlist en dat is wat ons betreft terecht. De adembenemende natuur van dit land, vind je nergens anders ter wereld. Tel daar de ontspannen bevolking en enkele prettige steden bij op en geniet van de ongekende vrijheid die dit land in je naar boven zal brengen.

Ontdek de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland

Een vakantie Nieuw-Zeeland staat garant voor een beleving vol wonderschoon natuurschoon. Wereldberoemd is de Bay of Islands, werkelijk het paradijs met haar bijna 150 eilandjes. Je vindt hier dichte bossen, zeldzame dieren, witte zandstranden en kristalhelder water. En het klimaat is hier subtropisch!

Een ander natuurfenomeen vind je in het plaatsje Rotorua. Gelegen in een geisergebied vind je hier thermale baden, geneeskrachtige bronnen én de geur van rotte eieren. Daarnaast is Rotorua een belangrijke plaats voor de Maori, de oorspronkelijke bewoners van het land. Je kunt hier kennis maken met de oude gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een avond met zang, dans en een hangi, een traditionele grondoven maaltijd. Een onvergetelijke ervaring tijdens je Nieuw-Zeeland vakantie.

Tijdens je vakantie Nieuw-Zeeland kom je ook langs een aantal verrassend leuke steden. Auckland is zo’n pareltje en een van de meest leefbare steden ter wereld. De 328 meter hoge Sky Tower domineert de skyline en de wijk Parnell is beroemd om haar Victoriaanse architectuur. Bovendien vind je in Auckland een aantal heerlijke stranden! 

Wij bieden veel verschillende reizen naar Nieuw-Zeeland aan

Onze Nieuw-Zeeland reizen bestaan uit een combinatie van het Noorder- en het Zuider-eiland. Je maakt met ons een roadtrip Nieuw-Zeeland met huurauto, waarbij je samen met je reispartner in je eigen tempo het land ontdekt. Ook kun je Nieuw-Zeeland combineren met Australië.

Genoeg reden dus om nu een Nieuw-Zeeland vakantie uit te zoeken!