Allen voor online gebruik
Allen voor online gebruik
Allen voor online gebruik
  1. Home
  2. België
  3. Familiereis Actief in de Belgische Ardennen

Familiereis Actief in de Belgische Ardennen

8-daagse vakantie met eigen vervoer

  • klimmen, abseilen, speleologie en boogschieten
  • programma begeleid door deskundige en betrouwbare Nederlandse instructeurs
  • individuele vakantie met groepskarakter: samen met andere gezinnen activiteiten beleven

Niet alleen chillen, maar ook rotsklimmen en abseilen! Vanuit je kampement op de camping op een superplek in de Belgische Ardennen beleef je een sportieve outdoorvakantie. Ouders en kinderen ondernemen samen uitdagende activiteiten.

 
Actief
 
Natuur
 
Comfort
 
Vrije tijd

Lekker actief bezig zijn vanuit een mooie plek in de natuur. Vanaf de aan de rivier de Ourthe gelegen camping trek je er met het hele gezin op uit voor tal van leuke activiteiten zoals rotsklimmen en abseilen in een oude steengroeve en een kinderbivak in een groot boomhuttendorp.

De volgende activiteiten zijn inbegrepen
✓ alpinisme (klimmen en abseilen)
✓ speleologie
✓ boogschieten

Ter plaatse kun je nog veel meer activiteiten bijboeken zoals kanovaren, kinderbivak, vlotvaren, challengeparcours, tokkelsprong, mountainbiken (de prijs van de optionele excursies vind je onder het kopje Bestemmingsinformatie).

Je verblijft in...
Je logeert met andere Nederlandstalige gezinnen op de camping en je overnacht op basis van logies in een ingerichte vierpersoonstunneltent op Camping Pont de Deulin, een knusse en gezellige familiecamping direct aan de rivier de Ourthe. 

Ben je met vijf of zes personen? Geen probleem! Dan wordt er een extra koepeltentje voor je geregeld.

Dit is een individuele actieve vakantie met groepskarakter voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Vanuit je kampement onderneem je samen activiteiten onder begeleiding van gediplomeerde Nederlandstalige instructeurs en activiteitenbegeleiders.

Gegarandeerd vertrek
Er is gegarandeerd vertrek voor aankomsten van 20 juli tot en met 10 augustus. Voor andere vertrekken wordt uiterlijk 30 dagen voor vertrek bekend gemaakt of het programma die week doorgang zal vinden.

Verlengen
Deze reis kun je niet verlengen.

Route en programma
Het programma dat hieronder wordt beschreven is een voorbeeldprogramma. De volgorde van de activiteiten kan wijzigen, afhankelijk van onder andere het weer en het aantal deelnemers. De definitieve volgorde hoor je ter plaatse.
Dag 1

Utrecht - Deulin - Hotton

Dag 2

Boogschieten

Dag 3

Klimmen en abseilen en optioneel freejump

Dag 4

Speleologie en optioneel kinderbivak met diner en overnachting

Dag 5

Optioneel Vlotbouwen en varen

Dag 6

Optioneel kanovaren of challengeparcours

Dag 7

Optioneel mountainbiken

Dag 8

Hotton - Deulin - Utrecht

Dag 1 - Utrecht - Deulin - Hotton
Reisafstand 275 km
Allen voor online gebruik
De receptie van de camping informeert je over de locatie van het kampement. De instructeurs die je deze week begeleiden organiseren 's avonds een eenvoudig welkomstdiner met een drankje voor de ouders en limonade voor de kinderen. 

Je maakt kennis met de andere gezinnen en je krijgt uitleg over het programma en de bezienswaardigheden in de omgeving. Het programma dat hieronder wordt beschreven is een voorbeeldprogramma. De volgorde van de activiteiten kan wijzigen, afhankelijk van onder andere het weer en het aantal deelnemers. De definitieve volgorde hoor je ter plaatse.
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie