Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
  1. Home
  2. Zoeken
  3. Groepsreis Van IJsmassa's tot Samba in Argentinië, Chili & Brazilië
 

Nazomer Deals

Groepsreis Van IJsmassa's tot Samba in Argentinië, Chili & Brazilië

21-/22-daagse rondreis

  • Iguaçu watervallen en Argentijnse wijnproeverij in Buenos Aires
  • verblijf op een estancia in een gauchodorp en in hotel mét zwembad vlak bij de Copacabana in Rio (met verlengingsmogelijkheid)
  • Nationaal Park Torres del Paine in Chili en de Perito Moreno gletsjer in Argentinië

Ervaar de diversiteit van drie unieke landen! Geniet van zonovergoten Buenos Aires, verken adembenemende natuur in het ijzig mooie Patagonië en ontdek weelderige regenwouden bij de majestueuze Foz do Iguaçu-watervallen. Deze veelzijdige reis eindigt met een verblijf vlakbij de swingende Copacabana in Rio.
 

 
Cultuur
 
Natuur
 
Strand
 
Intensiteit
Ga mee met deze waanzinnige reis naar Argentinië, Chili én Brazilië.
Onze reis begint in het bruisende Buenos Aires, de stad van de tango en Europese architectuur. Hier onthult een stadstour en een Argentijnse wijnproeverij de geheimen van deze levendige metropool. Ook overnachten we op een echte estancia (boerderij) in een gaucho-dorp, waar je het authentieke Argentijnse leven ervaart.

Vanuit Buenos Aires gaan we naar het adembenemende Patagonië, waar het majestueuze Andesgebergte en indrukwekkende gletsjers, zoals de Perito Moreno, wachten om ontdekt te worden. Torres del Paine, een spektakel van ongelooflijke rotsformaties in een van Chili's meest spectaculaire nationale parken, zal je versteld doen staan.

Dan verder naar het zuiden, naar Vuurland, het 'einde van de wereld', met de zuidelijkste stad op aarde, Ushuaia.
Na het besneeuwde zuiden keren we terug naar Buenos Aires en reizen we door naar de grens van Argentinië en Brazilië, waar je een van 's werelds meest indrukwekkende watervallen, Foz do Iguaçu, beleeft.

De kers op de taart? Het bruisende Rio de Janeiro om onze reis in stijl af te sluiten!

Op de bestemming zorgen wij voor comfortabel vervoer. De lange afstanden worden per vliegtuig afgelegd en de overige routes per comfortabele airconditioned bus. Eén traject doen we met een stoere roadtruck en twee trajecten worden uitgevoerd per openbaar vervoer (waarvan één nachtbus). Je zult er versteld van staan hoe comfortabel dat hier is! Mocht je de nachtbus willen verruiilen voor een binnenlandse vlucht en hotelovernachting dan kun je dat bijboeken tijdens het boekingsproces.

Je verblijft in sfeervolle toeristenklassehotels met ontbijt inbegrepen. En in Rio de Janeiro wacht een comfortabel hotel met zwembad op een steenworp afstand van het Copacabana-strand.
Onze Nederlandssprekende reisleiding staat aan jouw zijde in het eerste deel van de reis, terwijl onze lokale Engelssprekende gids je in Foz do Iguaçu leidt. In Rio de Janeiro is er een Nederlandssprekende óf Engelssprekende reisleider, die dag en nacht voor je klaarstaat.

Van een bezoek aan de Perito Moreno-gletsjer tot de stadstour in Buenos Aires, van het overweldigende Torres del Paine National Park tot de machtige watervallen bij Foz do Iguaçu, en niet te vergeten het schapen scheren en de lokale barbecue op een authentieke ranch in Patagonië - al deze excursies zijn inbegrepen, waardoor je ter plaatse kosten bespaart.

Wil je jouw avontuur verlengen? Overweeg dan wat nachten bij te boeken in het comfortabele Rio de Janeiro-hotel.

Groepsgrootte Minimaal 12 / maximaal 28 deelnemers
Minimumleeftijd: 12 jaar
 
Route en programma
Het getoonde reisschema kan in de praktijk (licht) afwijken van het daadwerkelijke reisschema. Wijzigingen zijn te allen tijde ter beoordeling van de reisleiding. Deelnemers aan reizen naar Zuid-Amerika moeten bovendien rekening houden met onvoorziene gebeurtenissen ter plaatse. Het kan voorkomen dat deze reis (voor een deel) gezamenlijk wordt uitgevoerd met de 15-daagse groepsreis Argentinië & Chili - Gaucho’s en Gletsjers.

Dit reisprogramma is gebaseerd op de standaardreis. De verlengingsmogelijkheid afsluitend in Rio de Janeiro wordt hier niet weergegeven. 

Bij vertrek op 1 en 22 oktober 2024 is de reis 21 dagen (20 nachten); op de overige vertrekdata is de reis 22 dagen (21 nachten). Bij de 22-daagse reis verblijf je aan het begin van de reis één extra nacht in Buenos Aires en heb je op dag 2 een volledige dag ter vrije besteding. Het beschreven reisprogramma is gebaseerd op de 21-daagse reis, je moet de extra dag er dus vóóraf bij denken.

Dag 1

Amsterdam - Buenos Aires

Dag 2

Buenos Aires

Dag 3

Buenos Aires

Dag 4

Buenos Aires - San Antonio de Areco

Dag 5

San Antonio de Areco - Buenos Aires - El Calafate

Dag 6 t/m 7

El Calafate

Dag 8

El Calafate - Torres del Paine - Puerto Natales (Chili)

Dag 9

Puerto Natales - bezoek estancia - Punta Arenas

Dag 10

Punta Arenas - Ushuaia (Argentinië)

Dag 11

Ushuaia

Dag 12

Ushuaia

Dag 13

Ushuaia - Buenos Aires

Dag 14

Buenos Aires - Foz do Iguaçu

Dag 15 t/m 16

Foz do Iguaçu

Dag 17

Foz do Iguaçu - Rio de Janeiro

Dag 18 t/m 19

Rio de Janeiro

Dag 20

Rio de Janeiro - Amsterdam

Dag 21

Aankomst Amsterdam

Dag 1 - Amsterdam - Buenos Aires
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
✓ rechtstreekse vlucht met KLM

We vertrekken in de loop van de avond vanaf Schiphol naar Buenos Aires, waar we de volgende ochtend aankomen. 

Leun lekker achterover, geniet van het entertainment aan boord en probeer wat slaap te pakken. 
 
Volledige Route

Praktische informatie

Bij een zorgeloze vakantie hoort ook een goede voorbereiding. Wij hebben heel veel algemene informatie over jouw vakantiebestemming en deze reis alvast overzichtelijk op een rijtje gezet.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie