Vakantie Canada

“De natuurliefhebber komt in Canada echt aan zijn trekken”

Prachtige berggebieden, adembenemende meren, imposante gletsjers en snel stromende rivieren vormen de waanzinnige natuur van Canada en worden afgewisseld met bruisende steden.
Reisspecialist Monique

De natuurliefhebber komt in Canada echt aan zijn trekken

Populaire Canada reizen

Reis & Inspiratiedagen Canada

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
22-09-2018 12:00 18 Reserveer
10-11-2018 12:00 32 Reserveer
Nu op het Canada forum
15-daagse single groepsreis West-Canada 22-09-2018
Auteurs:
Marieke Akster
Geplaatst op:
07-09-2018 12:03:47 uur

Goedemiddag, Wij (diverse mensen uit de groep ) hebben interesse om 3 oktober naar de ijshockey wedstrijd te gaan van de Vancouver Canucks (als het goed is zijn wij in de middag dan weer terug in Vancouver). Uiteraard kunnen we online via de website kaarten bestellen maar wellicht is het handiger/ goedkoper om de tickets daar ter plekke te kopen/halen? Graag advies. We willen wel voorkomen dat we te laat zijn en geen plek hebben. Horen graag van je. Mvg Marieke Akster

Lees reacties Reageer 3

Vakantie Canada - Reis door een land vol wonderschone natuur

Door Canada reizen is een onvergetelijke ervaring. U vindt hier adembenemende natuur in de nationale parken én daarbuiten. Van turquoise meren tot hoge bergtoppen en van walvissen in de oceanen tot grizzlyberen in het binnenland. Reizen naar Canada zal een diepe indruk op u maken!

Wij verzorgen graag uw Canada vakantie

Een vakantie Canada staat garant voor veel natuur. Natuurwonderen als Banff en de Niagara Watervallen, maar ook steden als Vancouver en Montréal, maken een vakantie Canada tot een fantastische reiservaring.

Bezoek in Vancouver zeker het Stanley Park. In dit grote park, beroemd om de totempalen, kunt u heerlijk fietsen, wandelen en naar de spannende hangtouwbrug Supsension Bridge. Andere tips voor deze aangename stad zijn Chinatown en het sfeervolle Gastown, met de beroemde stoomklok. En wat dacht u van het nabijgelegen Vancouver Island, waar u met de ferry naar toe vaart? Het Brits aandoende Victoria is hier een ideale uitvalsbasis voor een walvisexcursie.

In het oosten van Canada liggen een aantal prachtige steden, zoals bijvoorbeeld Quebec City. Hier spreken de Canadezen Frans. In het oude gedeelte, ‘Le vieux Québec', zijn nog vele Franse invloeden te vinden. U waant zich hier soms zelfs in Parijs, met de boetiekjes vol kunst, romantische restaurants, schattige straatjes en straatartiesten.

Wij bieden veel verschillende reizen naar Canada aan

U heeft de keuze uit vele Canada reizen naar zowel het oosten als het westen. Maak bijvoorbeeld een roadtrip met huurauto, waarbij u samen met uw reispartner het land ontdekt. Of reist u liever mee met een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider? Bij ons is het allemaal mogelijk. Ook kunt u Canada combineren met buurland Amerika. Vanaf Schiphol kunt u vaak rechtstreeks vliegen naar Canada.

Genoeg reden dus om nu een Canada vakantie uit te zoeken!


Terug naar boven