Vakantie Canada

Vakantie Canada, reis door een land vol wonderschone natuur

Uitgestrekte bossen, mooie lange wegen en prachtige steden maken Canada een van de leukste bestemmingen voor een rondreis. Bezoek de wereldstad Vancouver of juist Quebec, de hoofdstad van de gelijknamige Franstalige provincie Quebec. Het is de enige stad in Noord-Amerika waar de oude stadsmuren nog duidelijk in het stadsbeeld aanwezig zijn! 

Maar waar Canada natuurlijk echt bekend om staat is de spectaculaire natuur. Bezoek de geweldige nationale parken Jaspen en Banff en laat je betoveren door de magie van de blauwe meren Moraine en Louise!

Keuze uit 7 Canada reizen in 5 categorieën

Populaire Canada reizen

Uitgelicht: Vancouver

Gaby in Viñales

Vancouver staat hoog in de top 10 van best leefbare steden ter wereld. Ga dineren in de gezellige wijken Yaletown en Gastown en voor leuke en originele souvenirs kun je prefect terecht op Granville Island.

Vakantie Canada - Reis door een land vol wonderschone natuur

Door Canada reizen is een onvergetelijke ervaring. Je vindt hier adembenemende natuur in de nationale parken én daarbuiten. Van turquoise meren tot hoge bergtoppen en van walvissen in de oceanen tot grizzlyberen in het binnenland. Reizen naar Canada zal een diepe indruk op je maken!

Wij verzorgen graag je Canada vakantie

Een vakantie Canada staat garant voor veel natuur. Natuurwonderen als Banff en de Niagara Watervallen, maar ook steden als Vancouver en Montréal, maken een vakantie Canada tot een fantastische reiservaring.

Bezoek in Vancouver zeker het Stanley Park. In dit grote park, beroemd om de totempalen, kun je heerlijk fietsen, wandelen en naar de spannende hangtouwbrug Supsension Bridge. Andere tips voor deze aangename stad zijn Chinatown en het sfeervolle Gastown, met de beroemde stoomklok. En wat dacht je van het nabijgelegen Vancouver Island, waar je met de ferry naar toe vaart? Het Brits aandoende Victoria is hier een ideale uitvalsbasis voor een walvisexcursie.

In het oosten van Canada liggen een aantal prachtige steden, zoals bijvoorbeeld Quebec City. Hier spreken de Canadezen Frans. In het oude gedeelte, ‘Le vieux Québec', zijn nog vele Franse invloeden te vinden. Je waant zich hier soms zelfs in Parijs, met de boetiekjes vol kunst, romantische restaurants, schattige straatjes en straatartiesten.

Wij bieden veel verschillende reizen naar Canada aan

Je hebt de keuze uit vele Canada reizen naar zowel het oosten als het westen. Maak bijvoorbeeld een fly drive Canada met huurauto, waarbij je samen met je reispartner het land ontdekt. Of reis je liever mee met een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider? Bij ons is het allemaal mogelijk. Ook kun je Canada combineren met buurland Amerika. Vanaf Schiphol kun je vaak rechtstreeks vliegen naar Canada.

Genoeg reden dus om nu een Canada vakantie uit te zoeken!