Vakantie Guatemala


Vakantie Guatemala

Een vakantie in Guatemala is hoe dan ook een bijzondere ervaring. Ontdek de prachtige tempelcomplexen, een vriendelijke bevolking en de koloniale steden tijdens onze Guatemala reizen. Een prachtige beleving, die wij van top tot teen verzorgen. Als je kiest voor een Guatemala vakantie, dan regelen wij de vluchten, overnachtingen én de excursies.

Keuze uit 1 Guatemala reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 1
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0

Vakantie Guatemala - Ga mee op reis in het land van de eeuwige lente

Een vakantie in Guatemala is hoe dan ook een bijzondere ervaring. Ontdek de prachtige tempelcomplexen, een vriendelijke bevolking en de koloniale steden tijdens onze Guatemala reizen. Een prachtige beleving, die wij van top tot teen verzorgen. Als je kiest voor een Guatemala vakantie, dan regelen wij de vluchten, overnachtingen én de excursies. Een aantal excursies zijn inclusief en je hebt de keuze uit een aantal optionele excursies. Kies zelf welke hoogtepunten je wilt zien!

Guatemala reizen: ontdek dit prachtige land

Wij bieden tijdens onze reizen naar Guatemala uitgebreid de mogelijkheid om dit land écht te leren kennen. Zo rijden we door wild en bergachtig gebied, met uitzicht over de koffievelden en vulkanen. Je kunt overnachten in Panajachel, aan het prachtige meer van Atitlán, dat omgeven is door maar liefst drie vulkanen: San Pedro, Atitlan en Tolimán. Tip: breng een bezoek aan de indianendorpjes in de omgeving, zo kun je de bevolking van Guatemala zelf ontmoeten!

Bezoek de Maya steden

Tijdens een Guatemala vakantie mag een bezoek aan één van de Maya steden niet ontbreken. Zo zijn er de ruïnes, gelegen midden in de jungle. Als we vroeg genoeg zijn, zien we misschien zelfs de inwoners van dit gebied. En daarmee bedoelen we bijzondere dieren zoals parkieten, toekans, apen, neusbeertjes en zelfs krokodillen! Dit is echt een van de hoogtepunten tijdens een Guatemala vakantie.

Ga op reis in meerdere landen

Waarom zou je slechts één land bezoeken? Wij bieden Guatemala reizen, gecombineerd met meerdere landen in Midden-Amerika. Denk aan een vakantie in Mexico, Honduras en natuurlijk Guatemala. Wij laten de hoogtepunten van meerdere landen zien en zorgen er zo voor dat je nog meer uit je vakantie kunt halen. En daarbij zorgen we ook nog eens voor hele comfortabele overnachtingen, zodat je even goed kunt bij komen van alle indrukken. Dat vinden wij belangrijk!

Ga mee op een complete reis

Vliegen naar Guatemala, overnachten in comfortabele hotels en genieten van prachtige excursies waarmee je dit prachtige land leert kennen. Wij bieden de keuze uit een groepsreis in Guatemala of een singlereis in Guatemala. Bij ons kies je altijd voor een complete vakantie in Guatemala met alles erop en eraan.