Vakantie Guatemala

“De processie op vrijdag in Antigua is een prachtige beleving”

Guatemala heeft tempelcomplexen, een vriendelijke bevolking met hun kleurrijke indigena-klederdacht en koloniale steden. Bezoek de stad Tikal bij zonsopgang, een bijzondere ervaring.
Reisleider Christine

De processie op vrijdag in Antigua is een prachtige beleving
Nu op het Guatemala forum
Leguanen
Auteurs:
Jannie
Geplaatst op:
01-01-2016 19:10:57 uur

De rondreis langs de piramiden en tempels in Yucatan en Guatemala lijkt erg leuk. In de reisverslagen lees ik dat de leguanen bij de piramides hinderlijk zijn. Kun je daar iets meer over vertellen ?

Lees reacties Reageer 2

Vakantie Guatemala - Ga mee op reis in het land van de eeuwige lente

Een vakantie in Guatemala is hoe dan ook een bijzondere ervaring. Ontdek de prachtige tempelcomplexen, een vriendelijke bevolking en de koloniale steden tijdens onze Guatemala reizen. Een prachtige beleving, die wij van top tot teen verzorgen. Als u kiest voor een Guatemala vakantie, dan regelen wij de vluchten, overnachtingen én de excursies. Een aantal excursies zijn inclusief en u heeft de keuze uit een aantal optionele excursies. Kies zelf welke hoogtepunten u wilt zien!

Guatemala reizen: ontdek dit prachtige land

Wij bieden tijdens onze reizen naar Guatemala uitgebreid de mogelijkheid om dit land écht te leren kennen. Zo rijden we door wild en bergachtig gebied, met uitzicht over de koffievelden en vulkanen. U kunt overnachten in Panajachel, aan het prachtige meer van Atitlán, dat omgeven is door maar liefst drie vulkanen: San Pedro, Atitlan en Tolimán. Tip: breng een bezoek aan de indianendorpjes in de omgeving, zo kunt u de bevolking van Guatemala zelf ontmoeten!

Bezoek de Maya steden

Tijdens een Guatemala vakantie mag een bezoek aan één van de Maya steden niet ontbreken. Zo zijn er de ruïnes, gelegen midden in de jungle. Als we vroeg genoeg zijn, zien we misschien zelfs de inwoners van dit gebied. En daarmee bedoelen we bijzondere dieren zoals parkieten, toekans, apen, neusbeertjes en zelfs krokodillen! Dit is echt een van de hoogtepunten tijdens een Guatemala vakantie.

Ga op reis in meerdere landen

Waarom zou u slechts één land bezoeken? Wij bieden Guatemala reizen, gecombineerd met meerdere landen in Midden-Amerika. Denk aan een vakantie in Mexico, Honduras en natuurlijk Guatemala. Wij laten de hoogtepunten van meerdere landen zien en zorgen er zo voor dat u nog meer uit uw vakantie kunt halen. En daarbij zorgen we ook nog eens voor hele comfortabele overnachtingen, zodat u even goed kunt bij komen van alle indrukken. Dat vinden wij belangrijk!

Ga mee op een complete reis

Vliegen naar Guatemala, overnachten in comfortabele hotels en genieten van prachtige excursies waarmee u dit prachtige land leert kennen. bieden de keuze uit een groepsreis in Guatemala of een singlereis in Guatemala. Bij ons kiest u altijd voor een complete vakantie in Guatemala met alles erop en eraan.

  


Terug naar boven