De Gordel Van Smaragd

Vakantie Indonesië

Indonesië vakantie, reis door het land vol verschillende culturen

Indonesië is met zijn Nederlandse geschiedenis, geweldig diverse natuur, magnifieke onderwaterwereld en prachtige accommodaties een fascinerend vakantieland. Bezoek de orang-oetans in de jungle van Sumatra of de komodvaren op de komodo eilanden. Snorkel met de meest kleurrijke vissen in Flores of fiets dwars door de rijstvelden van Bali. 

Indonesië is een land met veel diversiteit per eiland. Bali en Java liggen slechts op een half uur varen van elkaar, maar zijn twee compleet verschillende eilanden. De combinatie van diverse eilanden tijdens een rondreis maken dit land juist zo speciaal! 

Populaire Indonesië reizen

Uitgelicht: Jogjakarta

Gaby in Viñales

Het culturele centrumvan Java en een smeltkroes van historische bezienswaardigheden en moderne invloeden, dat is Jogjakarta. De stad is ook een centrum voor de kunstvorm batik, een techniek om stoffen te beschilderen! Jojgjakarta is tevens toegangspoort tot de twee bekendste tempelcomplexen van Java, Borobudur en Prambanan!

Reis & Inspiratiedagen Indonesië

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
29-09-2019 12:00 12 Reserveer
03-11-2019 10:00 51 Reserveer
23-11-2019 10:00 57 Reserveer

Indonesië & Bali vakantie - Reis door het land vol verschillende culturen

Een vakantie Indonesië biedt veel verschillende mogelijkheden op de vele eilanden die het land rijk is. De meest bekende eilanden zijn Sumatra, Java en Bali. Maar ook Sulawesi en Lombok worden steeds populairdere vakantiebestemmingen!

Wij verzorgen graag uw Indonesië & Bali vakantie

Een vakantie Bali kan bestaan uit een heerlijk hotel bij het strand, maar u kunt er ook voor kiezen om een rondreis over het eiland te maken. Bali is een eiland vol hindoeïstische tempels, rijstvelden en zandstranden. Het culturele centrum is het kunstenaarsdorp Ubud. Bekijk direct onze Bali reizen.

Indonesië is echter meer dan een vakantie Bali alleen. Ga op Sumatra op bezoek bij de orang-oetans in Bohorok en ontdek het prachtige Tobameer. Op Java mag een bezoek aan de Borobudur zeker niet ontbreken, maar ook een fietstocht door Jogjakarta en een bezoek aan de Prambanan zijn echte aanraders. Op Sulawesi kunt u kennis maken met de beroemde dodencultuur in Torajaland, terwijl u op Lombok nog ongerepte stranden vindt. Bekijk al onze Indonesië reizen voor nog meer inspiratie over al deze eilanden.

Indonesië en Bali kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met één van onze Nederlandssprekende reisleiders. Reist u liever alleen met uw eigen reisgezelschap? Dat kan ook. In dat geval wordt u door onze Indonesische chauffeur op de mooiste plekken gebracht. Daarnaast reist er tijdens onze privé rondreizen een Engelssprekende gids met u mee, die er voor zorgt dat u het land écht leert kennen. Wilt u naar Indonesië en Bali met kinderen? Wij bieden ook meerdere familiereizen aan.

Genoeg reden dus om nu een Indonesië & Bali vakantie uit te zoeken! Bent u al eerder in Indonesië geweest en op zoek naar een andere Aziatische beleving? Denk dan eens aan Thailand of Maleisië.