1. Home
  2. Japan
1

rondreis in Japan

Rondreis Japan - Land van de Rijzende Zon

22-daagse treinrondreis Japan
  • 3-weekse Japan Rail Pass

  • Meet and Greet op de luchthaven

  • Schitterende route door mystiek Japan

Bij vertrek op o.a. 14-05-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 4.767,-

Vakantie Japan - Treinreis door het land van geisha's, sushi en kersenbloesem

Een treinrondreis door Japan is een ervaring om nooit te vergeten. De gekte van Tokyo,  traditionele tempels, hypermoderne architectuur,  bijzondere gewoonten en gebruiken en een keizerlijke geschiedenis. Ook qua natuur maakt een vakantie in Japan indruk maken, van Mount Fuji tot de heetwaterhellen in Beppu. Wanneer je in het voorjaar het land bezoekt, ben je wellicht getuige van de Sakura, de beroemde Japanse kersenbloesem.

De hoogtepunten van Japan

Reizen naar Japan doe je waarschijnlijk maar één keer. Wij nemen je graag mee naar de mooiste plekken van Japan. Kyoto is zo’n pareltje. In deze idyllische stad vind je vele tempels en in de wijk Gion vergaap je je authentieke barretjes en restaurantjes. Hier zijn regelmatig geisha’s te zien. Hoofdstad Tokyo is één van de grootste metropolen ter wereld. Breng hier zeker een bezoek aan Shibuya Crossing, het drukste zebrapad ter wereld. De stad is bijna een land op zich en elke wijk (23 in totaal) lijkt weer een nieuwe stad met een uniek karakter.

Wij verzorgen graag jouw individuele treinrondreis door Japan

Voor een rondreis door Japan met de Japan Rail Pass inclusief comfortabele overnachtingen in 3-sterrenhotels ben je bij Fox. Expert in rondreizen aan het juiste vakantieadres. Het rondreisavontuur start in Tokyo en voert onder meer langs Mount Fuji, Takayama in de Japanse Alpen, Kyoto, Hiroshima, Fukuoka, Nagasaki en Osaka. Uiteraard stap je ook in de Shinkansen trein!

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie