Vakantie Japan

Vakantie Japan

Hypermoderne steden, kneuterige traditionele dorpjes, een overweldigende historie, de meest punctuele treinen ter wereld en een ongeëvenaarde gastronomie, dat is Japan in een notendop. Afhankelijk van het seizoen reis je door compleet verschillende continu veranderende landschappen. Bezoek Japan in de lente voor de roze kersenbloesem of gedurende de herfst voor de roodgele herfstkleuren. Een traktatie voor de ogen! Geniet van de enorme diversiteit aan steden, gerechten en natuur in dit fascinerende land. 

Keuze uit 5 Japan reizen in 5 categorieën

Populaire Japan reizen

Interessante Plaatsen in Japan

Uitgelicht: Tokyo

Al sinds de 18de eeuw de grootste stad ter wereld waar het leven 24 uur per dag doorgaat. En toch zult u Tokyo geweldig vinden! Het is tevens het middelpunt van westerse invloed in Japan en snelle modernisatie, gecombineerd met wijken waar u de sfeer en karakteristieken van lang vervlogen tijden nog terugvindt. Maak uw verblijf in Tokyo extra bijzonder door zowel oude tempels als ultramoderne gebouwen te bezoeken.

Vakantie Japan - Reis door het land van geisha's, sushi en kersenbloesem 

Door Japan reizen is een ervaring om nooit te vergeten. Van traditionele tempels tot moderne architectuur en daarnaast een unieke geschiedenis. Ook qua natuurlijke hoogtepunten zal een vakantie Japan indruk maken, van Mount Fuji tot de heetwater hellen in Beppu. Wanneer u in het voorjaar het land bezoekt, bent u wellicht getuige van de Sakura, de beroemde Japanse kersenbloesem.

Ontdek de hoogtepunten van Japan

Reizen naar Japan doet u waarschijnlijk maar één keer. Wij nemen u graag mee naar de mooiste plekken van Japan. Kyoto is zo’n pareltje. In deze idyllische stad vindt u vele tempels en in de wijk Gion vindt u authentieke barretjes en restaurantjes. Hier zijn regelmatig geisha’s te zien.

Hoofdstad Tokio is de meest bekende stad van het land. Breng hier zeker een bezoek aan Shibuya Crossing. Naar verluid is dit het drukste zebrapad ter wereld! Ondanks de drukte in de stad, is Tokio toch een van de veiligste steden wereldwijd. Vanuit Tokio heeft u bij mooi weer een prachtig uitzicht op Mount Fuji.

Een indrukwekkend stukje geschiedenis vindt u in Hiroshima. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog vond hier (en in Nagasaki) een atoomexplosie plaats. In de stad is een indrukwekkend museum die het verhaal hierover vertelt.

Een reis Japan is niet compleet zonder een rit gemaakt te hebben in de Shikansen, ook wel kogeltrein genoemd. Dit is de Japanse hogesnelheidslijn, die de grote steden met elkaar verbind. Geniet op comfortabele wijze van het voorbijtrekkende landschap.

Wij verzorgen graag uw Japan vakantie

Een Japan vakantie kunt u bij ons boeken, middels een groepsreis met Nederlandssprekende reisleider. Vanaf Schiphol kunt u met ons met overstap vliegen naar Japan. Genoeg reden dus om nu een vakantie Japan uit te zoeken! Heeft u al eerder Japan reizen gemaakt en bent u op zoek naar een andere bijzondere cultuur? Denk dan eens aan India of Iran.