Vakantie Maleisië

“De Cameron Highlands zijn bij zonsondergang extra spectaculair”

De oudste jungle ter wereld, het bruisende Kuala Lumpur en de prachtige Cameron Highlands, dat is Maleisië. Proef exotisch fruit op een lokale markt en geniet op één van de bountystranden.
Reisleider Floris

De Cameron Highlands zijn bij zonsondergang extra  spectaculair

Populaire Maleisië reizen

Maleisië vakantie - Reis door het veelzijdige Maleisië

Maleisië is een verrassende bestemming. Door Maleisië reizen staat garant voor een belevenis vol natuur, moderne steden en heerlijke stranden.

In Kuala Lumpur steken de Petronas Towers trots boven de stad uit, maar Kuala Lumpur heeft de reiziger veel meer te bieden. De Batu Caves bijvoorbeeld, een hindoeïstische tempel in een grot, is een echte aanrader. En vergeet zeker niet een van de lokale avondmarkten te bezoeken.

Een vakantie Maleisië is niet compleet zonder de Taman Negara, naar verluid de oudste jungle ter wereld. U kunt hier schitterende boottochten over de river en wandelingen over hangbruggen tussen de boomtoppen maken. Langs de rivier liggen dorpjes van de Orang Asli, de oorspronkelijke bewoners van Maleisië. Bijkomen van uw rondreis doet u natuurlijk op het eiland Langkawi!

Dus wilt u shoppen in moderne steden, op avontuur in de jungle of op zoek naar orang-oetans in Borneo, Maleisië heeft het allemaal!

Maleisië beste reistijd

Maleisië kunt u het best bezoeken tussen mei en oktober. Van november tot april waait de noordoost moesson over, dit zorgt vooral voor regenval aan de oostkust. Het droge seizoen op Borneo loopt ook van ongeveer mei tot en met oktober. Lees meer over de beste reistijd voor een Maleisië vakantie.

Wij verzorgen graag uw Maleisië vakantie

Maleisië kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider. Wanneer u liever met uw eigen reispartner reist, kunt u kiezen voor een fly drive Maleisië met huurauto of een rondreis met één van onze Maleisische chauffeurs.

Bij ons is het ook mogelijk om reizen naar Maleisië te combineren met buurlanden Thailand en Singapore. Genoeg reden dus om nu een vakantie Maleisië uit te zoeken! Heeft u al eerder Maleisië reizen gemaakt en bent u op zoek naar een ander Aziatisch land? Denk dan eens aan Indonesië en Bali.

Terug naar boven