Vakantie Suriname

Vakantie Suriname, ga mee op reis naar een stukje Nederland in de tropen

De reizen naar Suriname zijn stuk voor stuk een prachtig avontuur. Maak kennis met het geweldige Paramaribo, verblijf een aantal dagen in de jungle en vaar per boot over de rivieren van het land. Tijdens een rondreis in Suriname ervaar je hoe het land écht is! En het leuke is: ze spreken er gewoon Nederlands.

Keuze uit 6 Suriname reizen in 5 categorieën

Populaire Suriname reizen

Interessante Plaatsen

Stupa Anuradhapura

Uitgelicht: Danpaati

Beeld van soldaat Terracottaleger

Het gebied waar Danpaati ligt, is onderdeel van het enorme Amazonegebied en wordt door kenners omschreven als één van de mooiste stukken ongerept oerwoud ter wereld. Het oerwoud biedt ook aan vele planten, struiken en zelfs bomen plaats, waar de lokale bewoners medicinale krachten aan toeschrijven.

Vakantie Suriname - Ga mee op reis naar een stukje Nederland in de tropen

Wil je op vakantie in de jungle? Kies dan voor een vakantie in Paramaribo! Hier kun je een tocht maken door het Amazone regenwoud, jungledorpjes bezoeken en midden in de natuur verblijven. Suriname is een stukje Nederland in de tropen. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een Suriname vakantie. Kies bijvoorbeeld voor een groepsreis in Suriname of juist voor een individuele rondreis in Suriname. In alle gevallen zorgen wij voor een compleet georganiseerde rondreis.

Suriname reizen: mi lobi sranan!

Natuurlijk breng je tijdens onze Suriname reizen een bezoek aan Paramaribo. Deze stad is door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Bezoek het presidentiële paleis, de palmentuin en Fort Zeelandia, er is zoveel te doen in Paramaribo! En breng ook zeker een bezoek aan één van de lokale markten tijdens een vakantie in Suriname.

Naar de jungle!

Tijdens de reizen naar Suriname mag een bezoek aan de echte jungle natuurlijk niet ontbreken. Maak een heuse Canopy tour in Berg en Dal en zweef aan kabels dwars door de jungle. Wij vinden dit een echte aanrader tijdens de Suriname vakantie! Maar ook een kajaktocht over de Surinaamse rivier behoort tot de mogelijkheden, een mooie manier om de jungle van Suriname te ontdekken. En wie weet zie je wel een toekan of papegaai overvliegen, onderdeel van de jungle in Suriname.

Combineer Suriname en Curaçao

Wij bieden niet alleen complete reizen naar Suriname, maar ook gecombineerde reizen met een rondreis in Curaçao. Je ziet niet alleen de jungle, maar kunt ook heerlijk relaxen op de hagelwitte stranden van Curaçao, een dubbele vakantie! En wij regelen alles, van de vluchten tot de overnachtingen en de excursies. Een comfortabele vakantie met alles erop en eraan, dat is wat wij bieden.

Ga met ons mee naar Suriname

Ga met ons mee naar het stukje Nederland in de tropen. Ontdek het regenwoud en luister naar de junglegeluiden. Het is mogelijk tijdens een vakantie in Suriname. Vliegen naar Suriname en genieten van een onvergetelijke vakantie. Genoeg redenen om hiervoor te kiezen!