Vakantie Suriname

“Ontdek het regenwoud per korjaal en luister naar de jungle geluiden”

Suriname is een stukje Nederland in de tropen. Maak een tocht door het Amazone regenwoud, bezoek jungledorpjes, ontdek Paramaribo per fiets en verblijf midden in de natuur.
Reisspecialist Digna

Ontdek het regenwoud per korjaal en luister naar de jungle geluiden

Populaire Suriname reizen

Vakantie Suriname - Ga mee op reis naar een stukje Nederland in de tropen

Wilt u op vakantie in de jungle? Kies dan voor een vakantie in Paramaribo! Hier kunt u een tocht maken door het Amazone regenwoud, jungledorpjes bezoeken en midden in de natuur verblijven. Suriname is een stukje Nederland in de tropen. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een Suriname vakantie. Kies bijvoorbeeld voor een groepsreis in Suriname of juist voor een individuele rondreis in Suriname. In alle gevallen zorgen wij voor een compleet georganiseerde rondreis.

Suriname reizen: mi lobi sranan!

Natuurlijk brengt u tijdens onze Suriname reizen een bezoek aan Paramaribo. Deze stad is door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Bezoek het presidentiële paleis, de palmentuin en Fort Zeelandia, er is zoveel te doen in Paramaribo! En breng ook zeker een bezoek aan één van de lokale markten tijdens een vakantie in Suriname.

Naar de jungle!

Tijdens de reizen naar Suriname mag een bezoek aan de echte jungle natuurlijk niet ontbreken. Maak een heuse Canopy tour in Berg en Dal en zweef aan kabels dwars door de jungle. Wij vinden dit een echte aanrader tijdens de Suriname vakantie! Maar ook een kajaktocht over de Surinaamse rivier behoort tot de mogelijkheden, een mooie manier om de jungle van Suriname te ontdekken. En wie weet ziet u wel een toekan of papegaai overvliegen, onderdeel van de jungle in Suriname.

Combineer Suriname en Curaçao

Wij bieden niet alleen complete reizen naar Suriname, maar ook gecombineerde reizen met een rondreis in Curaçao. U ziet niet alleen de jungle, maar kunt ook heerlijk relaxen op de hagelwitte stranden van Curaçao, een dubbele vakantie! En wij regelen alles, van de vluchten tot de overnachtingen en de excursies. Een comfortabele vakantie met alles erop en eraan, dat is wat wij bieden.

Ga met ons mee naar Suriname

Ga met ons mee naar het stukje Nederland in de tropen. Ontdek het regenwoud en luister naar de junglegeluiden. Het is mogelijk tijdens een vakantie in Suriname. Vliegen naar Suriname en genieten van een onvergetelijke vakantie. Genoeg redenen om hiervoor te kiezen!

  


Terug naar boven