Vakantie Taiwan

Vakantie Taiwan

Taiwan is een veelzijdig eiland met fascinerende landschappen, tropische stranden en kleurrijke tempels. We zien spectaculair natuurschoon en ontdekken lieflijke meren, een imposante oostkust en zien de kracht van de natuur in de diepe ravijnen van Taroko National Park. Taiwan is een unieke Aziatische bestemming die verrast!

Keuze uit 1 Taiwan reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 1
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0

Interessante Plaatsen in Taiwan

Skyline van Taipei

Uitgelicht: Taipei

De hoofdstad van Taiwan is gelegen in een bergachtig gebied. Het centrum kan worden verdeeld in twee delen, de westkant bestaat uit smalle straatjes vol kraampjes en de oostkant is het moderne gedeelte van de stad met stijlvolle winkelcentra en hippe boetiekjes. Tijdens de reis maken we een stadsrondrit door Taipei, we bezoeken onder andere Chiang Kai-Shek Memorial Hall, gebouwd ter nagedachtenis van de nationale held. Ook bekijken we de rijk versierde Lung Shan Tempel.

Vakantie Taiwan - Ga mee op reis door dit fascinerende land 

Taiwan is een land met fascinerende landschappen, maar ook met tropische stranden en overheerlijk eten. Maar tijdens een vakantie in Taiwan mag een bezoek aan een van de kleurrijke tempels ook niet ontbreken. Wij zorgen ervoor dat je dit veelzijdige land leert kennen tijdens onze complete Taiwan reizen onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die werkelijk alles over het land kan vertellen.

Taiwan reizen: een bezoek aan Taipei

Wij nemen je tijdens de Taiwan reizen mee naar de meest bijzondere plekjes van Taiwan, waaronder Taipei. Deze stad is aan de ene kant een moderne metropool met wolkenkrabbers, shoppingcentra en hightech, maar aan de andere kant is het ook een typisch Oosterse stad met kleurrijke markten en boeddhistische tempels. Een tip tijdens de Taiwan vakantie: bewonder de skyline vanaf het observatiedek van Taipei 101, één van de hoogste gebouwen ter wereld. Een heel indrukwekkend uitzicht!

Nog meer sprookjesachtige hoogtepunten

Naast de indrukwekkende stad Taipei zijn er nog veel meer hoogtepunten die je kunt bekijken tijdens jouw vakantie in Taiwan. Zo is er Sun Moon Lake, dat zo wordt genoemd vanwege de bijzondere vorm van het meer. Het noordelijke deel lijkt op een zon en het zuidelijke deel op een halve maan. De omgeving is sprookjesachtig en dat ontdek je tijdens de boottocht. Zo is er de imposante Wen Wu tempel en de Tse En Pagode.

Prachtige uitzichten 

Onze rondreizen naar Taiwan zitten vol prachtige uitzichten. Zo stoppen we bij Wuling, waar jeop ruim 3200 meter hoogte kunt genieten van het uitzicht op de bergen. Maar ook bezoeken we Taiwan's meest bijzondere natuurfenomeen: Taroko Gorge. Een immense kloof die door de Liwu rivier in miljoenen jaren uitgesleten is. We maken een prachtige wandeling langs rivieren, watervallen en hangbruggen.

Een complete reis

Een vakantie in Taiwan zit vol prachtige natuur en fascinerende cultuur. Een unieke bestemming als je het ons vraagt. Wij verzorgen een complete rondreis in Taiwan, inclusief vluchten, comfortabele overnachtingen en excursies. Liever naar China? Wij hebben ook diverse complete vakanties in China in ons aanbod. Ga met ons mee!