Vakantie Taiwan

“De ochtendceremonie in het klooster is indrukwekkend”

Taiwan heeft fascinerende landschappen, tropische stranden, heerlijk eten en kleurrijke tempels. Bezoek een avondmarkt in Taipei en beleef een overnachting in een Boeddhistisch klooster.
Reisspecialist Dennis

De ochtendceremonie in het klooster is indrukwekkend
Nu op het Taiwan forum
15-daagse groepsrondreis Taiwan 03-10-2018
Auteurs:
Andres
Geplaatst op:
26-08-2018 21:04:45 uur

Goedenavond, 3 oktober a.s. ga ik met Fox mee met de rondreis door Taiwan. Ik heb er veel zin in tot dan!!

Lees reacties Reageer 1

Vakantie Taiwan - Ga mee op reis door dit fascinerende land 

Taiwan is een land met fascinerende landschappen, maar ook met tropische stranden en overheerlijk eten. Maar tijdens een vakantie in Taiwan mag een bezoek aan een van de kleurrijke tempels ook niet ontbreken. Wij zorgen ervoor dat u dit veelzijdige land leert kennen tijdens onze complete Taiwan reizen onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die werkelijk alles over het land kan vertellen.

Taiwan reizen: een bezoek aan Taipei

Wij nemen u tijdens de Taiwan reizen mee naar de meest bijzondere plekjes van Taiwan, waaronder Taipei. Deze stad is aan de ene kant een moderne metropool met wolkenkrabbers, shoppingcentra en hightech, maar aan de andere kant is het ook een typisch Oosterse stad met kleurrijke markten en boeddhistische tempels. Een tip tijdens de Taiwan vakantie: bewonder de skyline vanaf het observatiedek van Taipei 101, één van de hoogste gebouwen ter wereld. Een heel indrukwekkend uitzicht!

Nog meer sprookjesachtige hoogtepunten

Naast de indrukwekkende stad Taipei zijn er nog veel meer hoogtepunten die u kunt bekijken tijdens uw vakantie in Taiwan. Zo is er Sun Moon Lake, dat zo wordt genoemd vanwege de bijzondere vorm van het meer. Het noordelijke deel lijkt op een zon en het zuidelijke deel op een halve maan. De omgeving is sprookjesachtig en dat zult u ontdekken tijdens de boottocht. Zo is er de imposante Wen Wu tempel en de Tse En Pagode.

Prachtige uitzichten 

Onze rondreizen naar Taiwan zitten vol prachtige uitzichten. Zo stoppen we bij Wuling, waar u op ruim 3200 meter hoogte kunt genieten van het uitzicht op de bergen. Maar ook bezoeken we Taiwan's meest bijzondere natuurfenomeen: Taroko Gorge. Een immense kloof die door de Liwu rivier in miljoenen jaren uitgesleten is. We maken een prachtige wandeling langs rivieren, watervallen en hangbruggen.

Een complete reis

Een vakantie in Taiwan zit vol prachtige natuur en fascinerende cultuur. Een unieke bestemming als u het ons vraagt. Wij verzorgen een complete rondreis in Taiwan, inclusief vluchten, comfortabele overnachtingen en excursies. Liever naar China? Wij hebben ook diverse complete vakanties in China in ons aanbod. Ga met ons mee!

Terug naar boven