Vakantie Turkije

Vakantie Turkije

De rijke geschiedenis van Turkije proef je overal in het land. Turkije heeft enorm veel te bieden, van eeuwenoude opgravingen tot gezellige havenstadjes en kleurrijke bazaars. Ontdek Istanbul en ervaar het dagelijks leven op het Turkse platteland.

Keuze uit 5 Turkije reizen in 5 categorieën

Populaire Turkije reizen

Gaby in Viñales

Vakantie Turkije - Ga mee op reis naar zonnig & gastvrij Turkije

Turkije wordt ook wel vaak "de wieg van de beschaving" genoemd. Naast de prachtige zandstranden en uitstekende all-inclusive hotels heeft Turkije een zeer rijke geschiedenis. Een vakantie naar Turkije is in alle opzichten magisch. Wij verzorgen compleet georganiseerde vakanties, inclusief ontbijt en diner, overnachtingen in centraal gelegen hotels of prachtige zeilcruises op basis van volpension langs de Turkse kust.

Turkije reizen: een enorm divers land

Laat je verbazen over de pracht en praal tijdens een vakantie in Turkije. Onze reizen naar Turkije laten een zo compleet mogelijk beeld zien van het prachtige vakantieland Turkije. Onze reizen gaan verder dan enkel de badplaatsen Marmaris en Side. Zo bezoeken wij het spectaculaire Cappadocië, het natuurfenomeen Pamukkale en één van ’s werelds mooiste steden, Istanbul. Laat je betoveren door de diversiteit van Turkije.

Een land vol geschiedenis

Tijdens onze reizen naar Turkije combineren wij zo veel mogelijk de rijke geschiedenis met de prachtige stranden van Turkije om tot een ultieme vakantie niet al te ver weg van huis te komen. Zo bezoeken we bijvoorbeeld eeuwenoude locaties als Efeze, Pergamon en Troje, maar komen we ook helemaal tot rust in badplaatsen Kusadasi en Marmaris.

Heerlijk relaxen tijdens een vakantie in Turkije

Tijdens een vakantie naar Turkije is er ook volop de mogelijkheid om te relaxen. Lekker dobberen naast een zeilboot aan de Turkse kust, of de zeldzame ‘Caretta’, zeeschildpadden spotten bij het idyllische Iztuzu-strand. ’s Avonds genieten we van een heerlijk diner in één van de vele havens die we aandoen in onze rondreizen in Turkije. Heerlijk even ontspannen tijdens de Turkije vakantie.

Ga met ons mee naar dit bijzondere land

Wij verzorgen groepsrondreizen en singlereizen in Turkije. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat je kunt vliegen naar Turkije en kunt genieten van een compleet verzorgde vakantie. Wellicht ben je meer geïnteresseerd in een vakantie naar één van de andere omliggende landen met een net zo rijke geschiedenis. Wij verzorgen ook prachtige rondreizen in Iran, Jordanië en Israël.