Vakantie Vietnam

“De drijvende markt bij de Mekong Delta is ontzettend fotogeniek”

In Vietnam is ontzettend veel te zien; traditionele dorpjes met bergstammen, prachtige heuvellandschappen, serene tempels en pagoden. Ik neem u graag mee door dit fantastische land.
Reisleider Esther

De drijvende markt bij de Mekong Delta is ontzettend fotogeniek

Populaire Vietnam reizen

Reis & Inspiratiedagen Vietnam

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
22-09-2018 16:00 9 Reserveer
07-10-2018 12:00 27 Reserveer
03-11-2018 12:00 45 Reserveer

Vakantie Vietnam - Reis door het land van water en rijstvelden

Door Vietnam reizen is een fantastische belevenis. Het smaakvolle eten, de prachtige groene rijstvelden, de lieve bevolking en de vele culturele én natuurlijke hoogtepunten maken van een vakantie Vietnam een zeer complete reiservaring.

Wij verzorgen graag uw Vietnam reizen

Bij ons heeft u de keuze uit vele reizen naar de mooiste plekken van Vietnam. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Halong Bay? De vele eilanden met krijtrotsen geven aan dit gebied een sprookjesachtig karakter. Een aanrader is om een reis te kiezen waarbij u op een schip overnacht, waardoor u deze schitterende baai pas echt goed ontdekt.

Culturele hoogtepunten vindt u vooral in Hue, de oude keizerlijke hoofdstad. De Citadel is het belangrijkste monument uit de keizerlijke periode en deze staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Uw Vietnam vakantie is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan de Mekong Delta in het zuiden van het land. De Mekong is een van de belangrijkste rivieren in Zuidoost-Azië en zorgt voor een vruchtbare grond en dus veel rijstteelt. Vanzelfsprekend verkent u dit gebied het best per boot. De drijvende markten in deze regio zijn uw bezoek zeker waard!

Reizen naar Vietnam kunt u bij ons maken in een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel in uw eigen reisgezelschap. In dat geval wordt u samen met uw reispartner door onze Vietnamese chauffeur op de mooiste plekken van Vietnam gebracht. Wilt u naar Vietnam met kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ook een georganiseerde familiereis aan.

Het is daarnaast mogelijk om Vietnam te combineren met buurland Cambodja. Genoeg reden dus om nu een vakantie Vietnam uit te zoeken! Bent u al eerder in Vietnam geweest en op zoek naar een andere Aziatische beleving? Denk dan eens aan Myanmar of China

Terug naar boven