Vakantie Vietnam

Vakantie Vietnam, reis door het land van water en rijstvelden

Rieten punthoedjes, ronde vissersbootjes en enorme rijstvelden, je bent in Vietnam! Met haar veelbewogen geschiedenis een enorm interessant land waar veel te zien en te ontdekken is. Serene tempels en pagodes, prachtige heuvellandschappen, heerlijke palmenstranden, bergdorpjes, maar ook miljoenensteden als Hanoi en Ho Chi Minh City.

Keuze uit meer dan 15 Vietnam reizen in 5 categorieën

Populaire Vietnam reizen

Uitgelicht: Hoi An

Gaby in Viñales

Wanneer u door het historische centrum van Hoi An wandelt, waant u zich in een museum. In het centrum van deze oude handelsstad, treft u nog vele gebouwen uit de 17de en 18de eeuw die ooit door de handelaren gebouwd, mede om indruk te maken.

Vakantie Vietnam - Reis door het land van water en rijstvelden

Door Vietnam reizen is een fantastische belevenis. Het smaakvolle eten, de prachtige groene rijstvelden, de lieve bevolking en de vele culturele én natuurlijke hoogtepunten maken van een vakantie Vietnam een zeer complete reiservaring.

Wij verzorgen graag uw Vietnam reizen

Bij ons heeft u de keuze uit vele reizen naar de mooiste plekken van Vietnam. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Halong Bay? De vele eilanden met krijtrotsen geven aan dit gebied een sprookjesachtig karakter. Een aanrader is om een reis te kiezen waarbij u op een schip overnacht, waardoor u deze schitterende baai pas echt goed ontdekt.

Culturele hoogtepunten vindt u vooral in Hue, de oude keizerlijke hoofdstad. De Citadel is het belangrijkste monument uit de keizerlijke periode en deze staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Uw Vietnam vakantie is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan de Mekong Delta in het zuiden van het land. De Mekong is een van de belangrijkste rivieren in Zuidoost-Azië en zorgt voor een vruchtbare grond en dus veel rijstteelt. Vanzelfsprekend verkent u dit gebied het best per boot. De drijvende markten in deze regio zijn uw bezoek zeker waard!

Reizen naar Vietnam kunt u bij ons maken in een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel in uw eigen reisgezelschap. In dat geval wordt u samen met uw reispartner door onze Vietnamese chauffeur op de mooiste plekken van Vietnam gebracht. Wilt u naar Vietnam met kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ook een georganiseerde familiereis aan.

Het is daarnaast mogelijk om Vietnam te combineren met buurland Cambodja. Genoeg reden dus om nu een vakantie Vietnam uit te zoeken! Bent u al eerder in Vietnam geweest en op zoek naar een andere Aziatische beleving? Denk dan eens aan Myanmar of China.