Vakantie Zuid-Afrika

“In een fantastische lodge in het Krugerpark verblijven is geweldig”

Zuid-Afrika is indrukwekkend. Het rijke dierenleven, de fantastische Tuinroute, de vriendelijke bevolking, de waanzinnige kustlijn en natuurlijk de heerlijke keuken. Gaat u met mij mee?
Reisleider Vincent

In een fantastische lodge in het Krugerpark verblijven is geweldig

Populaire Zuid-Afrika reizen

Reis & Inspiratiedagen Zuid-Afrika

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
06-10-2018 10:00 24 Reserveer
06-10-2018 12:00 2 Reserveer
06-10-2018 14:00 2 Reserveer
03-11-2018 10:00 50 Reserveer
10-11-2018 16:00 56 Reserveer

Vakantie Zuid-Afrika - Ontmoet de BIG Five

De olifant, het luipaard, de neushoorn, de buffel en de leeuw. Samen vormen zij de Big Five. U kunt naar ze op zoek tijdens een safari Zuid-Afrika in bijvoorbeeld het beroemde Krugerpark. En daar blijft het ongetwijfeld niet bij de Big Five alleen! Ongetwijfeld ziet u ook grazende zebra’s, rondrennende impala’s en sierlijke giraffen. Met wat geluk ontdekt u zelfs een cheeta of een wilde hond.

Beste reistijd Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft een aangenaam klimaat en is het hele jaar geschikt als reisbestemming. Van april tot en met oktober is het de beste tijd voor een safari in het Krugerpark. Het is droog en het wild concentreert zich rondom de drinkplaatsen. In Kaapstad kan het juist van april tot en met oktober wat fris en regenachtig zijn. Lees meer over de beste reistijd Zuid Afrika.

Wij verzorgen graag uw Zuid-Afrika vakantie

De fantastische keuken, geweldige steden als Johannesburg en Kaapstad, de vriendelijke bevolking en de adembenemende natuur in bijvoorbeeld het Krugerpark of de Drakensbergen maken van een vakantie Zuid-Afrika een onvergetelijke reiservaring. Bij ons heeft u de keuze uit vele reizen naar de mooiste plekken.

Een Zuid-Afrika vakantie eindigt veelal in Kaapstad, de stad aan de voet van de Tafelberg. Per kabelbaan kunt u de berg op, waar u een schitterend uitzicht over de stad heeft. Andere tips zijn een bezoek aan Kaap de Goede Hoop, de pinguïnkolonie van Boulders Beach, het Victoria & Albert Waterfront én niet te vergeten, Robbeneiland, de plek waar Nelson Mandela jarenlang gevangen heeft gezeten.

Zuid-Afrika kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met Afrikaans/Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel met uw eigen reisgezelschap. In dat geval reist u per huurauto in uw eigen tempo langs de mooiste hoogtepunten van het land. Wilt u een safari Zuid-Afrika met kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ook georganiseerde familiereizen aan.

Bij ons kunt u Zuid-Afrika ook combineren met buurlanden Namibië, Botswana en Zimbabwe. Genoeg reden dus om nu een vakantie Zuid-Afrika uit te zoeken!


Terug naar boven