Vakantie Zuid-Afrika

Vakantie Zuid-Afrika - Ontmoet de BIG Five

Zuid-Afrika wordt ook wel de wereld in één land genoemd en met recht! Dit enorm diverse land is een waar spektakel. Oog in oog staan met de Big Five in het Krugerpark, genieten van heerlijke wijnen in Stellenbosch, struinen door het indrukwekkende Kaapstad of Johannesburg, wie wil dat nou niet?

Verblijf in prachtige lodges midden in een wijngaard, op een struisvogelboerderij of in een van de vele wildreservaten. Een unieke ervaring waar u écht waar voor uw geld krijgt!

Keuze uit meer dan 25 Zuid-Afrika reizen in 5 categorieën

Populaire Zuid-Afrika reizen

Uitgelicht: Oudtshoorn

Beeld van soldaat Terracottaleger

Niet de wilde dieren van Zuid-Afrika waren de eerste toeristische trekpleister, maar de 20 miljoen jaar oude Cango Caves, gelegen bij Oudtshoorn. Deze grootste plaats in de Kleine Karoo, gelegen aan de Route 62, staat natuurlijk ook bekend als struisvogel hoofdstad van de wereld!

Reis & Inspiratiedagen Zuid-Afrika

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
23-02-2020 14:00 (vol)
07-03-2020 10:00 20 Reserveer
22-03-2020 14:00 (vol)

Vakantie Zuid-Afrika - Ontmoet de BIG Five

De olifant, het luipaard, de neushoorn, de buffel en de leeuw. Samen vormen zij de Big Five. U kunt naar ze op zoek tijdens een safari Zuid-Afrika in bijvoorbeeld het beroemde Krugerpark. En daar blijft het ongetwijfeld niet bij de Big Five alleen! Ongetwijfeld ziet u ook grazende zebra’s, rondrennende impala’s en sierlijke giraffen. Met wat geluk ontdekt u zelfs een cheeta of een wilde hond.

Beste reistijd Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft een aangenaam klimaat en is het hele jaar geschikt als reisbestemming. Van april tot en met oktober is het de beste tijd voor een safari in het Krugerpark. Het is droog en het wild concentreert zich rondom de drinkplaatsen. In Kaapstad kan het juist van april tot en met oktober wat fris en regenachtig zijn. Lees meer over de beste reistijd Zuid Afrika.

Wij verzorgen graag uw Zuid-Afrika vakantie

De fantastische keuken, geweldige steden als Johannesburg en Kaapstad, de vriendelijke bevolking en de adembenemende natuur in bijvoorbeeld het Krugerpark of de Drakensbergen maken van een vakantie Zuid-Afrika een onvergetelijke reiservaring. Bij ons heeft u de keuze uit vele reizen naar de mooiste plekken.

Een Zuid-Afrika vakantie eindigt veelal in Kaapstad, de stad aan de voet van de Tafelberg. Per kabelbaan kunt u de berg op, waar u een schitterend uitzicht over de stad heeft. Andere tips zijn een bezoek aan Kaap de Goede Hoop, de pinguïnkolonie van Boulders Beach, het Victoria & Albert Waterfront én niet te vergeten, Robbeneiland, de plek waar Nelson Mandela jarenlang gevangen heeft gezeten.

Zuid-Afrika kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met Afrikaans/Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel met uw eigen reisgezelschap. In dat geval maakt u een fly drive Zuid-Afrika met huurauto en reist u in uw eigen tempo langs de mooiste hoogtepunten van het land. Wilt u een safari Zuid-Afrika met kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ook georganiseerde familiereizen aan.

Bij ons kunt u Zuid-Afrika ook combineren met buurlanden Namibië, Botswana en Zimbabwe. Genoeg reden dus om nu een vakantie Zuid-Afrika uit te zoeken!