Vakantie Bolivia

“Voor mij is de zoutvlakte Salar de Uyuni het hoogtepunt van Bolivia”

Bolivia is een bijzonder land met gekleurde meren, vele kleurrijke markten, een vriendelijke bevolking, de unieke zoutvlaktes van Uyuni en de hoogst gelegen stad ter wereld, Potosí.
Reisleider Nicole

Voor mij is de zoutvlakte Salar de Uyuni het hoogtepunt van Bolivia

Populaire Bolivia reizen

Vakantie Bolivia – Ga mee op reis in dit bijzondere land

Voor velen is de zoutvlakte Salar de Uyuni het hoogtepunt van een Bolivia vakantie. Wat een gave foto’s kunt u hier maken! Maar er zijn nog veel meer hoogtepunten als u gaat reizen naar Bolivia. En wij zorgen ervoor dat u de mooiste plekjes zult zien. Ga mee met een groepsreis in Bolivia of kies voor een individuele rondreis in Bolivia. Wat u ook kiest, wij zorgen voor een volledig georganiseerde rondreis.

Bolivia reizen: een veelzijdige ervaring

Een Bolivia vakantie is een veelzijdige vakantie met indrukwekkende tussenstops. Denk bijvoorbeeld aan La Paz, de hoofdstad van Bolivia. Deze stad is gelegen in een canyon op 4.000 meter hoogte. Daarnaast is er de Spaans aandoende stad Sucre, die door UNESCO is uitgeroepen tot historisch en cultureel erfgoed. Het wordt ook wel de mooiste stad van Bolivia genoemd en mag daarom echt niet ontbreken als u gaat reizen naar Bolivia. 

De zoutwoestijn van Bolivia

De zoutwoestijn van Bolivia, Salar de Uyuni, is toch wel de meest bekende bezienswaardigheid van dit land. U moet vast weleens foto’s voorbij hebben zien komen die hier zijn gemaakt. Het is dan ook een onlosmakelijk onderdeel van een Bolivia rondreis. De zoutvlakte is zo’n 12.000 vierkante meter groot en aan de rand ligt de 5.400 meter hoge Tunupavulkaan, die voor de Inca’s een heilige berg was. Een prachtig schouwspel waar u vast veel foto’s zult maken. Ga vervolgens midden door de woestijn naar Tupiza. De lege vlaktes onderweg geven soms zelfs een buitenaardse indruk.

Ontdek meerdere landen in Zuid-Amerika

Als u meerdere bestemmingen in Zuid-Amerika wilt ontdekken, dan kunt u ook zeker bij ons terecht. Wij bieden namelijk een gecombineerde vakantie in Peru, Bolivia, Argentinië en Brazilië. Een spectaculaire vakantie waarbij we de mooiste plekjes van alle landen laten zien. Onderweg overnacht u in comfortabele lodges en hotels. Zo kunnen wij het maximale uit de reis halen, terwijl u tussendoor goed kunt uitrusten.

Ga mee op een indrukwekkende reis

Ga mee op een indrukwekkende reis en ontdek het prachtige Bolivia en andere landen in Zuid-Amerika. Vliegen naar Bolivia, de mooiste plekjes bekijken en tussendoor overnachten in comfortabele hotels en lodges, wij regelen het allemaal. Een complete vakantie in Bolivia, met alles erop en eraan!

Terug naar boven