Vakantie Bolivia


Vakantie Bolvia

Bolivia is een bijzonder land met gekleurde meren, vele kleurrijke markten, een vriendelijke bevolking, de unieke zoutvlaktes van Uyuni en de hoogst gelegen stad ter wereld, Potosí.

Keuze uit 4 Bolivia reizen in 5 categorieën

Populaire Bolivia reizen

Interessante Plaatsen

Uitgelicht: Uyuni

Uyuni is de toegangspoort tot de wereldberoemde Salar de Uyuni, een immense zoutvlakte. Ruwe bergen en gortdroge landschappen zorgen voor een spectaculair uitzicht. Aan de rand van de zoutwoestijn ligt de Tunupavukaan die met al z’n kleuren prachtig afsteekt tegen de blauwe lucht en witte vlaktes.

Bolivia reizen: een veelzijdige ervaring

Een Bolivia vakantie is een veelzijdige vakantie met indrukwekkende tussenstops. Denk bijvoorbeeld aan La Paz, de hoofdstad van Bolivia. Deze stad is gelegen in een canyon op 4.000 meter hoogte. Daarnaast is er de Spaans aandoende stad Sucre, die door UNESCO is uitgeroepen tot historisch en cultureel erfgoed. Het wordt ook wel de mooiste stad van Bolivia genoemd en mag daarom echt niet ontbreken als je gaat reizen naar Bolivia. 

De zoutwoestijn van Bolivia

De zoutwoestijn van Bolivia, Salar de Uyuni, is toch wel de meest bekende bezienswaardigheid van dit land. Je moet vast weleens foto’s voorbij hebben zien komen die hier zijn gemaakt. Het is dan ook een onlosmakelijk onderdeel van een Bolivia rondreis. De zoutvlakte is zo’n 12.000 vierkante meter groot en aan de rand ligt de 5.400 meter hoge Tunupavulkaan, die voor de Inca’s een heilige berg was. Een prachtig schouwspel waar je vast veel foto’s zult maken. Ga vervolgens midden door de woestijn naar Tupiza. De lege vlaktes onderweg geven soms zelfs een buitenaardse indruk.

Ontdek meerdere landen in Zuid-Amerika

Als je meerdere bestemmingen in Zuid-Amerika wilt ontdekken, dan kun je ook zeker bij ons terecht. Wij bieden namelijk een gecombineerde vakantie in Peru, Bolivia, Argentinië en Brazilië. Een spectaculaire vakantie waarbij we de mooiste plekjes van alle landen laten zien. Onderweg overnacht je in comfortabele lodges en hotels. Zo kunnen wij het maximale uit de reis halen, terwijl je tussendoor goed kunt uitrusten.

Ga mee op een indrukwekkende reis

Ga mee op een indrukwekkende reis en ontdek het prachtige Bolivia en andere landen in Zuid-Amerika. Vliegen naar Bolivia, de mooiste plekjes bekijken en tussendoor overnachten in comfortabele hotels en lodges, wij regelen het allemaal. Een complete vakantie in Bolivia, met alles erop en eraan!