Vakantie Brazilië

“De watervallen van Foz do Iguaçu vind ik adembenemend mooi”

Brazilië biedt eindeloze stranden, de imposante watervallen van Foz do Iguaçu, het Amazonegebied, het Christusbeeld in bruisend Rio en een unieke overnachting op een authentieke boerderij.
Reisleider Hans

De watervallen van Foz do Iguaçu vind ik adembenemend mooi

Vakantie Brazilië – Ga mee op reis in het land van de samba

Eindeloze stranden, imposante watervallen, het Amazonegebied… Brazilië heeft zoveel moois te bieden. En dat zult u ontdekken tijdens iedere Brazilië vakantie in ons aanbod. Kies voor een groepsreis in Brazilië of een individuele rondreis in Brazilië. Wat u ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles geregeld is. De vluchten, comfortabele overnachtingen en excursies zijn sowieso inbegrepen bij onze reizen in Brazilië. Een volledig verzorgde reis in dit prachtige land!

Brazilië reizen: ontdek Rio de Janeiro

Tijdens onze reizen naar Brazilië zult u een aantal hoogtepunten van dit land ontdekken. Bekend is natuurlijk de stad Rio de Janeiro met het Christusbeeld (Corcovado), vanwaar u een fantastisch uitzicht heeft over de stad. Maar in Rio de Janeiro ligt ook het bekende Copacabana en Ipanema stad. Ook ’s avonds bruist in deze stad en kunt u zeker ergens de samba dansen, iets wat u tijdens een vakantie in Brazilië gedaan moet hebben. Eén ding is zeker, in Rio de Janeiro zal niemand zich vervelen! 

Prachtige natuurspektakels

Maar Brazilië heeft nog zoveel meer te bieden. Zo brengen we een bezoek aan Foz do Iguaçu, één van de mooiste natuurspektakels ter wereld. Er stort een enorme hoeveelheid water naar beneden bij deze watervallen. Maak een boottocht of zelfs een helikoptervlucht en aanschouw dit prachtige natuurverschijnsel. Maar een bezoek aan het zuidelijke Pantanal, het grootste moerasgebied van Brazilië en zelfs wel Zuid-Amerika, mag ook niet ontbreken aan de Brazilië reizen. Hier kunt u vele bijzondere dieren zien, zoals anaconda’s, ara’s, toekans, kaaimannen, gordeldieren, miereneters en nog veel meer!

Combinatierondreizen

Wilt u niet alleen vliegen naar Brazilië, maar ook andere landen in Zuid-Amerika ontdekken? Dan bieden wij een aantal mooie combinatierondreizen. Een rondreis naar Chili, Argentinië en Brazilië bijvoorbeeld. Wij laten u van alle landen de mooiste plekjes zien, zodat u een goede indruk krijgt van Zuid-Amerika. En tussendoor overnacht u in sfeervolle hotels en pousada’s, zodat u goed uit kunt rusten en bijkomen van alle hoogtepunten. Ga met ons mee op een vakantie naar Brazilië en andere mooie landen in dit continent. Wij zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Terug naar boven