Vakantie Brazilië

Vakantie Brazilië

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en grenst aan bijna alle landen van dit werelddeel. Het biedt eindeloze stranden, imposante watervallen, het mysterieuze en sensationele Amazonegebied en prachtige bruisende steden. De Braziliaanse cultuur is een smeltkroes van inheemse Indiaanse, Portugese en Afrikaanse invloeden. Je ziet het terug in het prachtige karakter van de bevolking, de religie en de muziek. Ervaar het zelf en dans de samba, speel beachvolleybal op de Copacabana of drink een Caipirinha om de dag af te sluiten, in Brazilië is het genieten geblazen! 

Keuze uit 6 Brazilië reizen in 5 categorieën

Populaire Brazilië reizen

Uitgelicht: Salvador da Bahia

São Salvador da Bahia de Todos os Santos’, ofwel Salvador, is waarschijnlijk de meest exotische stad van Zuid-Amerika en voor velen het culturele hoogtepunt van Brazilië. Deze stad in het noordoosten van Brazilië, was de allereerste hoofdstad van het land! Een groot deel van de huidige inwoners stamt af van Afrikaanse slavenarbeiders. Deze stad leeft, bruist & swingt.

Vakantie Brazilië – Ga mee op reis in het land van de samba

Eindeloze stranden, imposante watervallen, het Amazonegebied… Brazilië heeft zoveel moois te bieden. En dat zul je ontdekken tijdens iedere Brazilië vakantie in ons aanbod. Kies voor een groepsreis in Brazilië of een individuele rondreis in Brazilië. Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles geregeld is. De vluchten, comfortabele overnachtingen en excursies zijn sowieso inbegrepen bij onze reizen in Brazilië. Een volledig verzorgde reis in dit prachtige land!

Brazilië reizen: ontdek Rio de Janeiro

Tijdens onze reizen naar Brazilië zul je een aantal hoogtepunten van dit land ontdekken. Bekend is natuurlijk de stad Rio de Janeiro met het Christusbeeld (Corcovado), vanwaar je een fantastisch uitzicht hebt over de stad. Maar in Rio de Janeiro ligt ook het bekende Copacabana en Ipanema stad. Ook ’s avonds bruist in deze stad en kun je zeker ergens de samba dansen, iets wat je tijdens een vakantie in Brazilië gedaan moet hebben. Eén ding is zeker, in Rio de Janeiro zal niemand zich vervelen! 

Prachtige natuurspektakels

Maar Brazilië heeft nog zoveel meer te bieden. Zo brengen we een bezoek aan Foz do Iguaçu, één van de mooiste natuurspektakels ter wereld. Er stort een enorme hoeveelheid water naar beneden bij deze watervallen. Maak een boottocht of zelfs een helikoptervlucht en aanschouw dit prachtige natuurverschijnsel. Maar een bezoek aan het zuidelijke Pantanal, het grootste moerasgebied van Brazilië en zelfs wel Zuid-Amerika, mag ook niet ontbreken aan de Brazilië reizen. Hier kun je vele bijzondere dieren zien, zoals anaconda’s, ara’s, toekans, kaaimannen, gordeldieren, miereneters en nog veel meer!

Combinatierondreizen

Wil je niet alleen vliegen naar Brazilië, maar ook andere landen in Zuid-Amerika ontdekken? Dan bieden wij een aantal mooie combinatierondreizen. Een rondreis naar Chili, Argentinië en Brazilië bijvoorbeeld. Wij laten je van alle landen de mooiste plekjes zien, zodat je een goede indruk krijgt van Zuid-Amerika. En tussendoor overnacht je in sfeervolle hotels en pousada’s, zodat je goed uit kunt rusten en bijkomen van alle hoogtepunten. Ga met ons mee op een vakantie naar Brazilië en andere mooie landen in dit continent. Wij zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.