Vakantie Ecuador

“Ik laat u Ecuador zien, horen, voelen, ruiken en proeven”

Ecuador biedt koloniale steden, kleurrijke indianenmarkten en actieve vulkanen. De Galapagos eilanden met een unieke flora en fauna zijn zeker een bezoek waard.
Reisleider Maaike

Ik laat u Ecuador zien, horen, voelen, ruiken en proeven

Populaire Ecuador reizen

Vakantie Ecuador - Ga mee op reis in het land van de vogels

Unieke flora en fauna, koloniale steden, kleurrijke indianenmarkten en actieve vulkanen: allemaal onderdeel van een vakantie in Ecuador. Een hele bijzondere ervaring, en wij laten u kennismaken met dit land tijdens een groepsreis in Ecuador, een singlereis in Ecuador of een individuele rondreis in Ecuador. Voor welke vakantievorm u ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld zal zijn.

Ecuador reizen: een bezoek aan de Evenaar

Tijdens een Ecuador vakantie mag een bezoek aan de Evenaar, in het Spaans Mitad del Mundo, niet ontbreken. Deze ligt op 23 kilometer ten noorden van Quito, waar op 2.483 meter hoogte, precies op de 0 gradenlijn een monument staat. Een bijzonder moment tijdens de vakantie in Ecuador. De stad Quito wordt de stad van de eeuwige lente genoemd en deze stad ligt op 2.800 hoogte en wordt omringd door het Andes gebergte.

Genoeg ontspanning tijdens Ecuador reizen

Onze reizen naar Ecuador bieden ook genoeg mogelijkheden voor ontspanning. Zo kunt u heerlijk genieten in de warmwaterbronnen van Papallacta. Maar tijdens de reizen naar Ecuador overnachten we ook in heerlijke hotels en lodges met soms ook een heerlijk zwembad. Zo heeft u genoeg tijd om heerlijk bij te komen van alle hoogtepunten, iets wat ook belangrijk is tijdens een vakantie in Ecuador.

Een spectaculaire treinrit

Een aanrader tijdens de Ecuador vakantie is de spectaculaire treinrit naar ‘de Duivelsneus’. Sommige stukken van het traject zijn zo steil dat de trein zigzaggend over het spoort gaat. Maar de uitzichten zijn fenomenaal langs de diepe ravijnen en indrukwekkende kloven.

De Galapagos eilanden

Een van de hoogtepunten tijdens Ecuador reizen is een bezoek aan de bekende Galapagos Eilanden met zijn prachtige witte stranden, maar ook bijzondere vogels zoals fregatvogels en Blauwvoet Jan-van-Genten. En grote kans dat u ook een aantal zeeleeuwen zult spotten op deze eilanden!

Complete reizen naar Ecuador

Wij zorgen ervoor dat u zult vliegen naar Ecuador en dat ter plekke alles geregeld is. Denk aan de comfortabele overnachtingen en de excursies. Veel excursies zijn al inbegrepen en een aantal optioneel. Kies dus zelf waar u op dat moment behoefte aan heeft. Liever een ander land in Zuid-Amerika verkennen? Kijk bijvoorbeeld eens naar een vakantie in Colombia, ook een hele bijzondere bestemming. 


Terug naar boven