Land van het Hindoeïsme, tempels, forten en sprookjesachtige paleizen

India

“De Taj Mahal in het kleurrijke India is ontzettend fascinerend”

India is het land van het Hindoeïsme, schitterende tempels, forten en sprookjesachtige paleizen. Bezoek de heilige stad Varanasi waar duizenden pelgrims baden in de heilige Ganges.
Reisleider Irma

De Taj Mahal in het kleurrijke India is ontzettend fascinerend

Populaire India reizen

Reis & Inspiratiedagen India

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
03-02-2018 16:00 78 Reserveer
Nu op het India forum
Beste reistijd/temperatuur
Auteurs:
Monique
Geplaatst op:
25-11-2017 17:48:15 uur

Beste reisleider :) Wij overwegen op 11 september 2018 de reis 25 dagen - Easy going groepsrondreis India & Nepal te gaan maken. 11 sept omdat de reis met vertrekdatum 16-10-2018 geen gegarandeerd vertrek heeft. Is september een goede reistijd qua temperatuur, niet te heet? en betreft het regenseizoen? Of is dat meer in het zuiden? Alvast bedankt voor de reactie. Groetjes Henk en Monique

Lees reacties Reageer 3

Vakantie India - Reis door een land vol geuren en kleuren

Door India reizen is werkelijk een onvergetelijke ervaring, die al uw zintuigen zal prikkelen! Bezoek de badende pelgrims in de rivier de Ganges in Varanasi en ga op ontdekkingstocht door Delhi per riksja. India is een ware belevenis!

Wij verzorgen graag uw India vakantie

Een vakantie India staat garant voor een culturele beleving. Wie kent de beroemde Taj Mahal niet? Dit liefdesmonument werd in de 17e eeuw gebouwd in opdracht van keizer Shah Jahan voor zijn geliefde, die bij de geboorte van hun 15e kind overleed. De schoonheid van dit monument is bijna niet te evenaren.

India kent gelukkig nog meer bijzondere plekken. Het gezellige plaatsje Khajuraho bijvoorbeeld, is voornamelijk bekend om haar erotische tempels, hoewel de erotische afbeeldingen slechts 10% van de tempels beslaan. En in Jaipur zult u waarschijnlijk het gevoel krijgen dat u elk moment een maharadja tegen kunt komen, vooral in het indrukwekkende Amber Fort.

Gaat uw voorkeur uit naar een reis door Zuid-India? Dit gedeelte van het land is bekend om haar vriendelijke bewoners en de fraai gekleurde tempels. En vergeet de prachtige, groene, natuur niet. Tijdens onze groepsreis naar Zuid-India ziet u dit alles én overnacht u op een houseboat. Dit is letterlijk de andere kant van India. 

Ruime keuze aan India reizen 

Voor uw India vakantie kunt u bij ons terecht. Tijdens een groepsreis of singlereis laat onze enthousiaste Nederlandssprekende reisleider u de mooiste plekken van India zien. Reist u liever alleen met uw partner? Kies dan voor een privéreis India met chauffeur. Wij hebben diverse mooie routes reeds voor u uitgestippeld.

Een aantal van onze India reizen wordt gecombineerd met buurland Nepal. Vanaf Schiphol kunt u bij sommige reizen rechtstreeks vliegen naar India of met overstap.

Genoeg reden dus om te reizen naar India!

Terug naar boven