Land van het Hindoeïsme, tempels, forten en sprookjesachtige paleizen

Vakantie India

Vakantie India - Reis door een land vol geuren en kleuren

India, het land van kleuren, geuren en prachtige bouwwerken. Vaar ’s morgens vroeg over de heilige Ganges rivier in Varanasi, struin over de grootste kruidenmarkt van Azië, de Khari Baoli in New Delhi en laat uw smaakpapillen verwennen door de uitgebreide Indiase keuken. Een reis door India zal u gegarandeerd voor altijd bij blijven.

Keuze uit 8 India reizen in 5 categorieën

Populaire India reizen

Uitgelicht: Agra

Taj Mahal

De Taj Mahal, ooit gebouwd door Keizer Shah Jahan uit liefde voor zijn vrouw, is misschien wel het meest bekende beeld van India en tevens het hoogtepunt van de stad Agra. Als kleurrijke tegenhanger van dit witte wonder, huist de stad tevens het rode Agra fort. Binnen de 2,5 kilometer lange muren bevinden zich meerdere rijk gedecoreerde paleizen en moskeeën, die eeuwen van natuur- en menselijk geweld hebben weerstaan.

Reis & Inspiratiedagen India

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
27-10-2019 12:00 60 Reserveer

Vakantie India - Reis door een land vol geuren en kleuren

Door India reizen is werkelijk een onvergetelijke ervaring, die al uw zintuigen zal prikkelen! Bezoek de badende pelgrims in de rivier de Ganges in Varanasi en ga op ontdekkingstocht door Delhi per riksja. India is een ware belevenis!

Wij verzorgen graag uw India vakantie

Een vakantie India staat garant voor een culturele beleving. Wie kent de beroemde Taj Mahal niet? Dit liefdesmonument werd in de 17e eeuw gebouwd in opdracht van keizer Shah Jahan voor zijn geliefde, die bij de geboorte van hun 15e kind overleed. De schoonheid van dit monument is bijna niet te evenaren.

India kent gelukkig nog meer bijzondere plekken. Het gezellige plaatsje Khajuraho bijvoorbeeld, is voornamelijk bekend om haar erotische tempels, hoewel de erotische afbeeldingen slechts 10% van de tempels beslaan. En in Jaipur zult u waarschijnlijk het gevoel krijgen dat u elk moment een maharadja tegen kunt komen, vooral in het indrukwekkende Amber Fort.

Gaat uw voorkeur uit naar een reis door Zuid-India? Dit gedeelte van het land is bekend om haar vriendelijke bewoners en de fraai gekleurde tempels. En vergeet de prachtige, groene, natuur niet. Tijdens onze groepsreis naar Zuid-India ziet u dit alles én overnacht u op een houseboat. Dit is letterlijk de andere kant van India. 

Ruime keuze aan India reizen 

Voor uw India vakantie kunt u bij ons terecht. Tijdens een groepsreis of singlereis laat onze enthousiaste Nederlandssprekende reisleider u de mooiste plekken van India zien. Reist u liever alleen met uw partner? Kies dan voor een privéreis India met chauffeur. Wij hebben diverse mooie routes reeds voor u uitgestippeld.

Een aantal van onze India reizen wordt gecombineerd met buurland Nepal. Vanaf Schiphol kunt u bij sommige reizen rechtstreeks vliegen naar India of met overstap.

Genoeg reden dus om te reizen naar India!