Land van het Hindoeïsme, tempels, forten en sprookjesachtige paleizen

Vakantie India

Vakantie India - Reis door een land vol geuren en kleuren

India, het land van kleuren, geuren en prachtige bouwwerken. Vaar ’s morgens vroeg over de heilige Ganges rivier in Varanasi, struin over de grootste kruidenmarkt van Azië, de Khari Baoli in New Delhi en laat je smaakpapillen verwennen door de uitgebreide Indiase keuken. Een reis door India zal je gegarandeerd voor altijd bij blijven.

Keuze uit 6 India reizen in 5 categorieën

Populaire India reizen

Uitgelicht: Agra

Taj Mahal

De Taj Mahal, ooit gebouwd door Keizer Shah Jahan uit liefde voor zijn vrouw, is misschien wel het meest bekende beeld van India en tevens het hoogtepunt van de stad Agra. Als kleurrijke tegenhanger van dit witte wonder, huist de stad tevens het rode Agra fort. Binnen de 2,5 kilometer lange muren bevinden zich meerdere rijk gedecoreerde paleizen en moskeeën, die eeuwen van natuur- en menselijk geweld hebben weerstaan.

Vakantie India - Reis door een land vol geuren en kleuren

Door India reizen is werkelijk een onvergetelijke ervaring, die al je zintuigen zal prikkelen! Bezoek de badende pelgrims in de rivier de Ganges in Varanasi en ga op ontdekkingstocht door Delhi per riksja. India is een ware belevenis!

Wij verzorgen graag jouw India vakantie

Een vakantie India staat garant voor een culturele beleving. Wie kent de beroemde Taj Mahal niet? Dit liefdesmonument werd in de 17e eeuw gebouwd in opdracht van keizer Shah Jahan voor zijn geliefde, die bij de geboorte van hun 15e kind overleed. De schoonheid van dit monument is bijna niet te evenaren.

India kent gelukkig nog meer bijzondere plekken. Het gezellige plaatsje Khajuraho bijvoorbeeld, is voornamelijk bekend om haar erotische tempels, hoewel de erotische afbeeldingen slechts 10% van de tempels beslaan. En in Jaipur zul je waarschijnlijk het gevoel krijgen dat je elk moment een maharadja tegen kunt komen, vooral in het indrukwekkende Amber Fort.

Gaat je voorkeur uit naar een reis door Zuid-India? Dit gedeelte van het land is bekend om haar vriendelijke bewoners en de fraai gekleurde tempels. En vergeet de prachtige, groene, natuur niet. Tijdens onze groepsreis naar Zuid-India zie je dit alles én overnacht je op een houseboat. Dit is letterlijk de andere kant van India. 

Ruime keuze aan India reizen 

Voor je India vakantie kun je bij ons terecht. Tijdens een groepsreis of singlereis laat onze enthousiaste Nederlandssprekende reisleider je de mooiste plekken van India zien. Reis je liever alleen met je partner? Kies dan voor een privéreis India met chauffeur. Wij hebben diverse mooie routes reeds voor je uitgestippeld.

Een aantal van onze India reizen wordt gecombineerd met buurland Nepal. Vanaf Schiphol kun je bij sommige reizen rechtstreeks vliegen naar India of met overstap.

Genoeg reden dus om te reizen naar India!