Vakantie Kenia

“Bezoek de parken ’s morgens, de dieren zijn dan het actiefst”

Kenia is hét paradijs voor safari-liefhebbers. De ervaren gidsen laten de mooiste plekjes in de natuurparken zien. U overnacht veelal in de parken en kunt ’s nachts de leeuwen horen brullen.
Reisspecialist Jessica

Bezoek de parken ’s morgens, de dieren zijn dan het actiefst
Nu op het Kenia forum
12-daagse single groepsreis Out of Africa 10-09-2018
Auteurs:
Anoek
Geplaatst op:
18-06-2018 18:38:34 uur

Hoi allemaal, Ik ben Anoek en ik twijfel om deze reis te maken. Afrika spreekt mij enorm aan dus grote kans dat ik ga boeken. Wie gaan er nog meer mee? Groetjes Anoek

Lees reacties Reageer 16

Vakantie Kenia - Ga mee op reis en bezoek de wilde dieren

Kenia is het paradijs voor safari-liefhebbers. Prachtige natuur, wilde dieren, u zult het allemaal zien tijdens een vakantie in Kenia. Ga samen met ons op avontuur en geniet van dit prachtige stukje Afrika. Wij bieden de mogelijkheid om met een groep door Kenia te reizen of individueel tijdens een privé rondreis in Kenia. Tijdens een privé rondreis regelen wij een chauffeur / gids die de mooiste plekjes van Kenia laat zien. En tijdens de groepsreizen is er een deskundige reisleider die alles over dit land zal vertellen.

Kenia reizen: wij laten de mooiste plekjes zien 

Onze ervaren gidsen laten de mooiste plekjes in de natuurparken zien tijdens een Kenia vakantie. U overnacht veelal in de parken, waarbij u misschien wel de leeuwen hoort brullen 's nachts. Maar naast de wilde dieren is er ook een grote kans dat u prachtige vogels spot tijdens de Kenia vakantie, waaronder de bijzondere flamingo's. Vergeet uw verrekijker vooral niet! Tijdens de Kenia reizen is vooral veel prachtig natuurschoon te zien, met adembenemende uitzichten. Natuurlijk gaan we op zoek naar de 'Big Five' (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel), maar de prachtige natuur zal u ook zeker verbazen.

Reizen naar Kenia & Tanzania 

De reizen naar Kenia worden vaak gecombineerd met een reis naar Tanzania, en dat is natuurlijk niet voor niets zo. We laten het beste van deze twee geweldige landen zien. We vliegen naar Kenia om vervolgens de vakantie te eindigen in het prachtige Tanzania. Ook in Tanzania maken we verschillende gamedrives in de schitterende nationale parken met prachtige wilde dieren en de typische Afrikaanse bomen. We combineren het mooiste van Kenia & Tanzania in een reis!

Een volledig georganiseerde reis

Voor welke vakantie in Kenia u ook kiest, wij zorgen in alle gevallen voor een volledig georganiseerde reis. De vluchten, overnachtingen in comfortabele hotels en lodges en een Engelssprekende reisleider en/of ranger die alles over Kenia kan vertellen. Er zijn verder veel gamedrives en nog veel meer extra's inbegrepen bij de reizen naar Kenia. Alles is tot in de puntjes geregeld! Ga dus mee en ontdek dit prachtige stukje Afrika samen met ons!

Terug naar boven