1. Home
  2. Kenia
1

rondreis in Kenia

 

Tot 500 euro korting

Op safari in Kenia & Diani Beach

12-daagse individuele rondreis met chauffeur/ranger
  • safari op basis van volpension

  • vele gamedrives en verblijf in Diani Beach (strandverlenging mogelijk)

  • ervaar het Out of Africa-gevoel in tented lodges

Bij vertrek op o.a. 15-04-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 4.191,-

Vakantie Kenia - Ga mee op reis en bezoek de wilde dieren

Kenia is het paradijs voor safari-liefhebbers. Prachtige natuur, wilde dieren, u zult het allemaal zien tijdens een vakantie in Kenia. Ga samen met ons op avontuur en geniet van dit prachtige stukje Afrika. Wij bieden de mogelijkheid om individueel tijdens een privé rondreis  Kenia te ontdekken. Tijdens een privé rondreis regelen wij een chauffeur / gids die de mooiste plekjes van Kenia laat zien. 

Kenia reizen: wij laten de mooiste plekjes zien

Onze ervaren gidsen laten de mooiste plekjes in de natuurparken zien tijdens een Kenia vakantie. U overnacht veelal in de parken, waarbij u misschien wel de leeuwen hoort brullen 's nachts. Maar naast de wilde dieren is er ook een grote kans dat u prachtige vogels spot tijdens de Kenia vakantie, waaronder de bijzondere flamingo's. Vergeet uw verrekijker vooral niet! Tijdens de Kenia reizen is vooral veel prachtig natuurschoon te zien, met adembenemende uitzichten. Natuurlijk gaan we op zoek naar de 'Big Five' (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel), maar de prachtige natuur zal u ook zeker verbazen.

Een volledig georganiseerde reis

Voor welke vakantie in Kenia u ook kiest, wij zorgen in alle gevallen voor een volledig georganiseerde reis. De vluchten, overnachtingen in comfortabele hotels en lodges en een Engelssprekende reisleider en/of ranger die alles over Kenia kan vertellen. Er zijn verder veel gamedrives en nog veel meer extra's inbegrepen bij de reizen naar Kenia. Alles is tot in de puntjes geregeld! Ga dus mee en ontdek dit prachtige stukje Afrika samen met ons!

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie