Vakantie Nicaragua

“Bezoek de lokale markt en ervaar de authenticiteit van de bevolking”

Nicaragua biedt koloniale steden, natuurparken, indrukwekkende vergezichten en historische vestingstadjes. Bezoek de kleurrijke lokale markten en ontmoet de vriendelijke bevolking.
Reisspecialist Puck

Bezoek de lokale markt en ervaar de authenticiteit van de bevolking

Populaire Nicaragua reizen

Nu op het Nicaragua forum
Nicaragua te heet eind april/begin mei?
Auteurs:
Renata
Geplaatst op:
24-08-2017 17:06:56 uur

Hallo! Wij denken erover om eind april/begin mei naar Nicaragua te gaan, maar lezen dat het daar dan ontzettend heet kan zijn. We reizen met een kind van 8 jaar, dus we twijfelen of dit een goed plan is. We willen wat actieve dingen doen (vulkanen beklimmen, jungletochten maken), maar ook lekker genieten van het strandleven. De vraag is dus of dit kan in die periode of dat we dan levend gekookt worden. Ik hoor graag! Groeten, Renata

Lees reacties Reageer 2

Vakantie Nicaragua – Ga mee op reis in het land van de meren en vulkanen

Een vakantie in Nicaragua zit vol diversiteit. Van een bezoek aan de kleurrijke indianenmarkten tot de ruïnes en de koloniale steden. Tijdens een Nicaragua vakantie hoeft u zich niet te vervelen. Een aanrader voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers. Kies voor een groepsreis in Nicaragua, ga zelf op pad tijdens een individuele rondreis in Nicaragua of ga mee met een gezellige groep singles. Wij bieden volledig georganiseerde reizen naar Nicaragua voor iedereen!

Nicaragua reizen: van strand tot vulkanen

Tijdens een vakantie in Nicaragua kunt u een bezoek brengen aan San Juan del Sur, de enige badplaats van formaat in dit land. Het is een levendig stadsstrand met volop restaurantjes en loungebarretjes. Als u wilt surfen bent u hier zeker ook op de juiste plek. Maar tijdens de Nicaragua reizen zullen ook zeker de vulkanen de revue passeren. Het agrarische eiland Ometepe wordt gevormd door twee vulkanen Concepción en Maderas, waarvan één zelfs nog dagelijks actief is. Een bijzondere ervaring!

Een bijzondere eilandtour

Het eiland Ometepe bestaat niet alleen uit de vulkanen, maar nog veel meer wat u kunt zien tijdens een eilandtour. Wij raden deze tour dan ook zeker aan om dit eiland goed te leren kennen. We bezoeken de Charco Verde lagune, maken een wandeling over het Peña Inculta lavastenen pad en bekijken de precolumbiaanse beelden in het dorpje Altagracia. Tijdens de wandeling is er een grote kans dat u een aantal aapsoorten zult spotten, waaronder de brulapen en de kapucijnapen. En er zijn inheemse vogelsoorten aanwezig.

Combinatiereis met Costa Rica

Onze reizen naar Nicaragua zijn ideaal om te combineren met een vakantie naar Costa Rica. Vliegen naar Nicaragua, maar ook de hoogtepunten van Costa Rica zien. Het is mogelijk tijdens onze volledig georganiseerde reizen. Wij regelen de vluchten, overnachtingen én de excursies. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van al het moois in deze landen.

Ga met ons mee naar Nicaragua

Nicaragua heeft zoveel te bieden, dat kunnen wij niet eens in woorden omschrijven. Van prachtige natuur en dieren tot koloniale steden zoals Granada. Ga met ons mee op dit prachtige avontuur.

  


Terug naar boven