Vakantie Nicaragua


Vakantie Nicaragua

Nicaragua biedt koloniale steden, natuurparken, indrukwekkende vergezichten en historische vestingstadjes. Bezoek de kleurrijke lokale markten en ontmoet de vriendelijke bevolking.

Keuze uit 2 Nicaragua reizen in 5 categorieën

Populaire Nicaragua reizen

Uitgelicht: Granada

Granada is een prachtig bewaard gebleven stadje uit het koloniale tijdperk met schitterende gebouwen en authentieke koetstaxi's. Het centrum van Granada is het Parque Central, waaraan ook de okergele kathedraal ligt. Vanaf het Parque Central loopt een door restaurantjes geflaneerde boulevard, de Calzada, richting de waterkant van het Meer van Nicaragua.

Vakantie Nicaragua – Ga mee op reis in het land van de meren en vulkanen

Een vakantie in Nicaragua zit vol diversiteit. Van een bezoek aan de kleurrijke indianenmarkten tot de ruïnes en de koloniale steden. Tijdens een Nicaragua vakantie hoef je je niet te vervelen. Een aanrader voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers. Kies voor een groepsreis in Nicaragua, ga zelf op pad tijdens een individuele rondreis in Nicaragua of ga mee met een gezellige groep singles. Wij bieden volledig georganiseerde reizen naar Nicaragua voor iedereen!

Nicaragua reizen: van strand tot vulkanen

Tijdens een vakantie in Nicaragua kun je een bezoek brengen aan San Juan del Sur, de enige badplaats van formaat in dit land. Het is een levendig stadsstrand met volop restaurantjes en loungebarretjes. Als je wilt surfen ben je hier zeker ook op de juiste plek. Maar tijdens de Nicaragua reizen zullen ook zeker de vulkanen de revue passeren. Het agrarische eiland Ometepe wordt gevormd door twee vulkanen Concepción en Maderas, waarvan één zelfs nog dagelijks actief is. Een bijzondere ervaring!

Een bijzondere eilandtour

Het eiland Ometepe bestaat niet alleen uit de vulkanen, maar nog veel meer wat je kunt zien tijdens een eilandtour. Wij raden deze tour dan ook zeker aan om dit eiland goed te leren kennen. We bezoeken de Charco Verde lagune, maken een wandeling over het Peña Inculta lavastenen pad en bekijken de precolumbiaanse beelden in het dorpje Altagracia. Tijdens de wandeling is er een grote kans dat je een aantal aapsoorten zult spotten, waaronder de brulapen en de kapucijnapen. En er zijn inheemse vogelsoorten aanwezig.

Combinatiereis met Costa Rica

Onze reizen naar Nicaragua zijn ideaal om te combineren met een vakantie naar Costa Rica. Vliegen naar Nicaragua, maar ook de hoogtepunten van Costa Rica zien. Het is mogelijk tijdens onze volledig georganiseerde reizen. Wij regelen de vluchten, overnachtingen én de excursies. Het enige wat je hoeft te doen is te genieten van al het moois in deze landen.

Ga met ons mee naar Nicaragua

Nicaragua heeft zoveel te bieden, dat kunnen wij niet eens in woorden omschrijven. Van prachtige natuur en dieren tot koloniale steden zoals Granada. Ga met ons mee op dit prachtige avontuur.