Parel van de Indische Oceaan

Vakantie Sri Lanka

“Geniet van fantastische uitzichten tussen de groene theeplantages”

Sri Lanka heeft een smaragdgroen binnenland, oude koningssteden, theeplantages, stranden en traditionele tempels. Ervaar de spirituele rust van mediterende monniken in het land.
Reisleider Zaheem

Geniet van fantastische uitzichten tussen de groene theeplantages

Populaire Sri Lanka reizen

Sri Lanka vakantie - Reis door veelzijdig Sri Lanka

Sri Lanka is een prachtige bestemming. Het land is een aaneenschakeling van natuurlijke en culturele hoogtepunten en heeft daarnaast heerlijke stranden om bij te komen van alle indrukken.

Beste reistijd Sri Lanka

Sri Lanka heeft een typisch tropisch klimaat en er is een groot verschil tussen het noordoosten en zuidwesten. December tot en met maart zijn over het algemeen de beste maanden voor Sri Lanka reizen. Lees meer over de beste reistijd Sri Lanka.

Wij verzorgen graag uw Sri Lanka vakantie

Sri Lanka is een perfecte bestemming voor cultuurliefhebbers. De oude hoofdstad Anuradhapura kent vele historische schatten, u vindt hier de grootste stoepa ter wereld. Kandy is het culturele centrum van het land, hier ligt de beroemde Tempel van de Tand van Boeddha.

Ook natuurliefhebbers kunnen tijdens een Sri Lanka vakantie hun hart ophalen. Van de groene theevelden in Nuwara Eliya tot prachtige nationale parken waar u op zoek kunt gaan naar wildlife.

Aan de kust tenslotte, is het heerlijk vertoeven. Het eiland kent vele, langgerekte stranden, vissersdorpjes en leuke kustplaatsen zoals Galle, een vestingstad uit het koloniale verleden. Daarnaast kiezen veel reizigers voor een combinatie Sri Lanka – Malediven als afsluiting van hun reis.

Door Sri Lanka reizen kunt u met ons doen in een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel met uw eigen reisgezelschap. In dat geval reist u met onze Sri Lankaanse chauffeur langs de mooiste hoogtepunten van het land. Wilt u een vakantie Sri Lanka met kinderen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden georganiseerde familiereizen aan.

Het is ook mogelijk om reizen naar Sri Lanka te combineren met de Malediven. Genoeg reden dus om nu een vakantie Sri Lanka uit te zoeken! Bent u al eerder in Sri Lanka geweest en op zoek naar een andere cultuur, natuur en strandcombinatie? Denk dan eens aan Thailand of Maleisië

Terug naar boven