Vakantie Tanzania

Vakantie Tanzania - Ga mee op reis naar de uitgestrekte savannes

In Tanzania biedt de Serengeti aan het begin en einde van het regenseizoen het grootste natuurspektakel ter wereld: ‘The Great Migration’. Ruim een miljoen gnoes en zebra’s denderen dan over de savanne op zoek naar vers gras. Tanzania staat synoniem voor wildparken, gamedrives en uitbundig wildlife.

Keuze uit 3 Tanzania reizen in 5 categorieën

Populaire Tanzania reizen

Uitgelicht: Ngorongoro

Beeld van soldaat Terracottaleger

In de Ngorongoro Conservation Area bevindt zich de indrukwekkende Ngorongoro krater. Miljoenen jaren geleden kwam de Ngorongoro vulkaan tot een enorme uitbarsting waardoor een zeer vruchtbare en gigantische kraterbodem ontstond met permanent water en begroeiing. Een paradijs voor dieren!

Vakantie Tanzania - Ga mee op reis naar de uitgestrekte savannes 

Tanzania is het land met uitgestrekte savannes, maar ook het land met de immense Ngorongoro krater en de spectaculaire zonsondergang. Wij zorgen ervoor dat je tijdens een vakantie in Tanzania alle hoogtepunten zult ervaren. Dit kan tijdens een groepsreis in Tanzania of een individuele rondreis met een privéchauffeur. Daarbij kunt geniet je van optimaal comfort tijdens de overnachtingen in lodges, veelal gelegen midden in de natuurparken.

Tanzania reizen: welkom in Afrika! 

Afrika heet je welkom tijdens een Tanzania vakantie. We maken verschillende gamedrives in de schitterende nationale parken die dit land rijk is. Denk bijvoorbeeld aan het Tarangire National Park, waar vele diersoorten in het droge seizoen naartoe trekken om vers en verkoelend water te vinden. Denk aan leeuwen en luipaarden, maar ook andere jagers. Serengeti is een van de bekendste nationale parken van Tanzania, waar ook veel natuurfilms worden gemaakt. Als je gaat reizen naar Tanzania, mag een gamedrive door dit national park ook niet ontbreken. Het wordt zelfs één van de mooiste natuurparken ter wereld genoemd.

Het achtste wereldwonder: Ngorongoro Wildreservaat 

Tanzania beschikt over een bijzonder fenomeen wat ook wel het achtste wereldwonder wordt genoemd: de Ngorongoro krater. Miljoenen jaren geleden kwam de gelijknamige vulkaan tot uitbarsting waardoor een zeer vruchtbare en gigantische kraterbodem ontstond met permanent water en begroeiing. Dit zorgt ervoor dat het een paradijs voor de dieren is. Maak tijdens de vakantie in Tanzania een gamedrive door dit gebied: gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Het beste van Tanzania & Kenia 

Je kunt niet alleen vliegen naar Tanzania en het beste van dit land ontdekken, maar de reis ook combineren met een vakantie in Kenia. Wij bieden complete rondreizen waarbij we het beste van beide landen laten zien. In Kenia bezoeken we bijvoorbeeld Lake Nakuru, dat bekend staat om haar vele flamingo's en Nairobi, de meest bruisende stad van Oost-Afrika.

Ga met ons mee en ontdek Afrika!

Ga met ons mee op deze ontdekkingsreis in Afrika. Naar Tanzania reizen, de mooiste plekjes zien terwijl je tussendoor uitrust in comfortabele lodges, veelal gelegen in de parken. Wij regelen het, jehoeft alleen maar mee te gaan. Prachtige reizen in de fantastische landen van Afrika!