1. Home
  2. Tanzania
1

rondreis in Tanzania

 

Tot 500 euro korting

Op safari in Tanzania & Zanzibar

11-daagse individuele rondreis met chauffeur/ranger
  • vier nationale parken inclusief Serengeti

  • perfecte combinatie van safari en strand (verlenging mogelijk)

  • safari op basis van volpension, strandverblijf op basis van halfpension

Bij vertrek op o.a. 02-04-2024Complete prijs
p.p. vanaf € 4.657,-

Rondreis Tanzania - Ga mee op reis naar de uitgestrekte savannes

Tanzania is het land met uitgestrekte savannes, maar ook het land met de immense Ngorongoro krater en de spectaculaire zonsondergang. Wij zorgen ervoor dat je tijdens een vakantie in Tanzania alle hoogtepunten zult ervaren. Tijdens onze individuele rondreis met chauffeur/ranger verken je het mooiste van Tanzania. Daarbij geniet je van optimaal comfort tijdens de overnachtingen in lodges, veelal gelegen midden in de natuurparken.

Tanzania reizen: welkom in Afrika!

Afrika heet je welkom tijdens een Tanzania vakantie. We maken verschillende gamedrives in de schitterende nationale parken die dit land rijk is. Denk bijvoorbeeld aan het Tarangire National Park, waar vele diersoorten in het droge seizoen naartoe trekken om vers en verkoelend water te vinden. Denk aan leeuwen en luipaarden, maar ook andere jagers. Serengeti is een van de bekendste nationale parken van Tanzania, waar ook veel natuurfilms worden gemaakt. Als je gaat reizen naar Tanzania, mag een gamedrive door dit national park ook niet ontbreken. Het wordt zelfs één van de mooiste natuurparken ter wereld genoemd.

Het achtste wereldwonder: Ngorongoro Wildreservaat

Tanzania beschikt over een bijzonder fenomeen wat ook wel het achtste wereldwonder wordt genoemd: de Ngorongoro krater. Miljoenen jaren geleden kwam de gelijknamige vulkaan tot uitbarsting waardoor een zeer vruchtbare en gigantische kraterbodem ontstond met permanent water en begroeiing. Dit zorgt ervoor dat het een paradijs voor de dieren is. Maak tijdens de vakantie in Tanzania een gamedrive door dit gebied: gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Ga met ons mee en ontdek Afrika!

Ga met ons mee op deze ontdekkingsreis in Afrika. Naar Tanzania reizen, de mooiste plekjes zien terwijl je tussendoor uitrust in comfortabele lodges, veelal gelegen in de parken. Wij regelen het, je hoeft alleen maar mee te gaan. Prachtige reizen in de fantastisch Afrika!

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie