Het land van de glimlach

Thailand

“Geniet van heerlijke gerechten bij één van de eettentjes in Bangkok”

De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden, bergstamdorpjes en ongekende gastvrijheid maken Thailand tot dé perfecte vakantiebestemming.
Reisleider Ilse

Geniet van heerlijke gerechten bij één van de eettentjes in Bangkok

Populaire Thailand reizen

Reis & Inspiratiedagen Thailand

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
20-01-2018 12:00 87 Reserveer
03-02-2018 14:00 98 Reserveer
11-02-2018 10:00 98 Reserveer
17-03-2018 14:00 100 Reserveer
Nu op het Thailand forum
22-daagse groepsrondreis Gouden Lotus 24-11-2017
Auteurs:
Robbert
Geplaatst op:
11-06-2017 12:13:39 uur

Goedemiddag allen, De vakantie is geboekt. Wij hebben er zin in! Wij zijn 28 en 26 jaar oud. We hebben voor deze reis gekozen, omdat we toch graag alle facetten van Thailand willen mee maken. Wij zijn benieuwd wie er nog meer geboekt hebben en wat de eventuele extra opties zijn die jullie erbij gekozen hebben. Wij hebben 3 dagen extra Phuket in het Amari hotel om nog even lekker bij te komen. Ook hebben de de Elephant nature reserve in Chiang Mai voor de belevenis erbij gereserveerd. In ieder geval tot dan.

Lees reacties Reageer 10

Vakantie Thailand - Op reis door het land van de glimlach

Thailand staat bekend als het land van de glimlach en tijdens uw vakantie Thailand zult u heel veel glimlachende gezichten ontmoeten. De glimlach wordt vaak gebruikt om beschamende situaties het hoofd te bieden. Als u bijvoorbeeld tijdens uw Thailand vakantie de weg vraagt, zal men u glimlachend antwoorden en ergens heen wijzen, ook al heeft men geen idee waar u moet zijn.

Wij verzorgen graag uw Thailand vakantie

De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, heerlijk weer, tropische eilanden, bergstamdorpjes en ongekende gastvrijheid maken een vakantie Thailand tot dé ultieme reiservaring. Bij ons heeft u de keuze uit vele Thailand reizen naar de mooiste plekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van eilandhoppen langs Koh Tao, Koh Phangan en Koh Samui? Wij hebben alvast wat leuke tips voor u op een rijtje gezet.

De meeste van onze Thailand reizen starten in de bruisende hoofdstad Bangkok. Een van de beste tips is om de stad per fiets te ontdekken. De fiets lijkt gemáákt om Chinatown mee te verkennen. Via een georganiseerde fietstocht komt u op plekken waar u anders beslist niet zou komen. Onze reizen eindigen bijna altijd aan het strand, zodat u even de tijd heeft om heerlijk na te genieten van al het moois dat u gezien heeft.

Ontdek Thailand op uw manier

Thailand kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel met uw eigen reisgezelschap. In dat geval wordt u door onze Thaise chauffeur op de mooiste plekken gebracht. Wilt u naar Thailand met kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ook georganiseerde familiereizen aan.

Bij ons is het ook mogelijk om Thailand te combineren met buurlanden Maleisië of Cambodja. Genoeg reden dus om nu een vakantie Thailand uit te zoeken! Bent u al eerder in Thailand geweest en op zoek naar een andere Zuidoost-Azië beleving? Denk dan eens aan het verrassende Vietnam.


Terug naar boven