Vakantie Nepal

“Kathmandu is een levend museum vol met paleizen en pagodes”

Nepal heeft museumsteden, idyllische meren, koningssteden, het Chitwan National Park en geurende wierook. Geniet van een lunch bij een Nepalese familie, een bijzondere ervaring.
Reisspecialist Anne

Kathmandu is een levend museum vol met paleizen en pagodes

Populaire Nepal reizen

Nu op het Nepal forum
21-daagse groepsrondreis India & Nepal 06-04-2017
Auteurs:
Diana Smit
Geplaatst op:
27-02-2017 14:39:27 uur

Ik zit er over na te denken om deze reis in april 2018 te maken. Ik lees echter niks over de Himalaya tijdens deze reis, zoals een paar mooie uitzichtpunten over de Himalaya. Ook zie ik geen optionele excursie zoals een mooie scenic vlucht over de Himalaya vanuit Kathmandu bijvoorbeeld. Die zou ik wel graag willen maken. Hoe veel zien we van het Himalaya gebergte tijdens deze rondreis? bij voorbaat dank. met vriendelijke groeten. Diana Smit

Lees reacties Reageer 6

Vakantie Nepal - Ga mee op reis in het land van de goden en bergen

Hoogtepunten zoals Chitwan National Park, de koningssteden rondom Kathmandu en een boottocht over het Phewa meer. Een vakantie in Nepal heeft zoveel moois te bieden. Wij laten alle hoogtepunten zien tijdens een Nepal vakantie, vaak gecombineerd met de hoogtepunten in het prachtige land India. Een complete Nepal vakantie inclusief vluchten, overnachtingen en excursies.

Nepal reizen: beleef dit bijzondere land 

Vliegen naar Nepal en de mooiste hoogtepunten van dit land ontdekken: wij zorgen ervoor. Een van deze hoogtepunten is Lumbini, de geboorteplaats van Boeddha en daarmee één van de belangrijkste plaatsen van Nepal. Er zijn verschillende boeddhistische elementen te zien, waaronder de Chinese boeddhistische tempel en de Birmese pagode. Maar wist u dat we tijdens een vakantie in Nepal ook op zoek kunnen gaan naar neushoorns? In het schitterende Chitwan natuurreservaat wonen verschillende beschermde diersoorten, waaronder de Bengaalse tijger en de neushoorn.

De koningsstad Kathmandu

Maar een bezoek aan de koningsstad Kathmandu mag ook niet ontbreken tijdens een Nepal vakantie. Dit is bijna een levend museum, met paleizen, rijk gedecoreerde huizen en pagodas. Wij vinden dit één van de meest fascinerende steden ter wereld. Bijzonder is ook de Swayambhunath tempel, die ook wel de apentempel wordt genoemd omdat er zoveel apen leven. Tip: breng ook een bezoek aan het bedevaartsoord Pashupathinath, de belangrijkste en meest heilige Hindoetempel van Nepal.

Reizen naar Nepal & India 

Onze Nepal reizen worden vaak gecombineerd met een vakantie in India, zodat u de prachtige mystiek van beide landen kunt ervaren. In India brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal, het mooiste liefdesmonument ter wereld, en Varanasi, pelgrimsstad aan de heilige Ganges rivier. Een wonderlijke combinatie van twee landen die zorgt voor een onvergetelijke belevenis.

Ga mee op dit magische avontuur 

Ga mee met ons op avontuur in het prachtige Nepal. Wij bieden groepsreizen in Nepal, maar ook singlereizen en privé rondreizen in Nepal in combinatie met bijvoorbeeld Bhutan! In alle gevallen zorgen wij ervoor dat u op een comfortabele manier alle oogtepunten van het land zult zien. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een reis in dit prachtige land. 


Terug naar boven