Vakantie Verenigde Staten

Vakantie Amerika, reis door het land van de onbegrensde mogelijkheden

De Verenigde Staten is één van de mooiste landen ter wereld om te verkennen tijdens een rondreis. Reis met dwars door de geweldige natuurparken, over prachtig lange wegen en door de grote Amerikaanse steden. 

Van het ruige Alaska tot aan het zonnige Florida, of de wereldsteden New York en San Francisco. Voor iedere wens bestaat er wel iets in de Verenigde Staten, het land van onbegrensde mogelijkheden. Sta vroeg op om de zon op te zien komen over de overweldigende Bryce Canyon of ga juist laat slapen na een avond je geluk te hebben beproefd in Las Vegas! 

Keuze uit meer dan 19 Verenigde Staten reizen in 5 categorieën

Populaire Verenigde Staten reizen

Uitgelicht: San Francisco

Gaby in Viñales

San Francisco is een geweldige stad aan de westkust van de Verenigde Staten, bekend om onder meer de Golden Gate brug, Alcatraz en de vele technologie bedrijven. Maak een ritje met de kabeltram naar Fisherman's Wharf en Pier 39 met z'n zeeleeuwen. 

Vakantie Amerika - Reis door het land van de onbegrensde mogelijkheden

Door Amerika reizen staat bij veel mensen op de bucketlist en dat is wat ons betreft terecht. Van adembenemende natuur in de nationale parken tot torenhoge wolkenkrabbers in de wereldsteden. Reizen naar Amerika verveelt nooit!

Van Oost naar West Amerika, een aaneenschakeling van hoogtepunten

Een vakantie door de Verenigde Staten, ook vaak vakantie Amerika of vakantie USA genoemd, is een onvergetelijke belevenis. Bruisende steden als New York of San Francisco en natuurwonderen als Grand Canyon en Yosemite, maken een vakantie Amerika tot een fantastische reiservaring.

Bezoek in New York het Empire State Building voor een waanzinnig uitzicht over Manhattan en eindig de dag met een musical op Broadway. Fiets in San Francisco over de Golden Gate Bridge en vergeet niet een ritje in een cable car te maken. Bij de Grand Canyon kunnen wij de optionele helicoptervlucht van harte aanbevelen. Dé manier om pas echt te zien hoe groots dit natuurverschijnsel is. En wat dacht je van het gokparadijs Las Vegas?

Voor de strandliefhebbers is Florida een aanrader. Van het levendige Miami met haar Cubaanse invloeden naar de beroemde pretparken in Orlando. De prachtige stranden aan de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan bieden voldoende mogelijkheden voor zon, zee  en ontspanning. Een heerlijke bestemming, die zelfs wat exotisch aan doet!

Wij bieden veel verschillende reizen naar Amerika aan

Je hebt de keuze uit vele Amerika reizen naar zowel Oost als West Amerika. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fly drive Amerika met huurauto, waarbij je samen met je reispartner het land ontdekt? Of reis je liever mee met een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider? Bij ons is het allemaal mogelijk. Ook kun je de Verenigde Staten combineren met buurland Canada.

Genoeg reden dus om nu een vakantie naar de Verenigde Staten uit te zoeken!