Het land waar de aarde ophoudt

Vakantie Chili


Vakantie Chili

Chili heeft een geweldige natuur met zoutwoestijnen en zandstranden. Geniet van heerlijke steaks en bezoek het Torres del Paine National Park met gletsjers en turquoise meren.

Keuze uit 5 Chili reizen in 5 categorieën

Populaire Chili reizen

Uitgelicht: Punta Arenas

Deze strategisch gelegen stad in Chileens Patagonië is één van de meest zuidelijkst gelegen steden ter wereld en ligt aan "Estrecho de Magallanes" (Straat van Magelhaen). Voor wetenschappers en in toenemender mate ook voor toeristen is Puerto Arenas de toegangspoort tot Antarctica, het zogenaamde “Witte, ook wel 6e Continent”.

Vakantie Chili – Ga mee op reis in het land waar de aarde ophoudt

Chili is voor velen misschien niet zo’n hele bekende vakantiebestemming, maar heeft wel degelijk veel bijzonders te bieden. Een geweldige natuur met zoutwoestijnen en zandstranden bijvoorbeeld. Maar ook gletsjers en turquoise meren. Ontdek het zelf tijdens een vakantie in Chili, een comfortabele vakantie waarbij je alle hoogtepunten van dit land zult ontdekken.

Chili reizen: bezoek Torres del Paine National Park

Een onderdeel wat niet mag ontbreken tijdens een Chili vakantie: het nationale park Torres del Paine. Dit is ongetwijfeld één van de meest spectaculaire nationale parken van Chili, met talrijke planten- en dierensoorten. Hierdoor is het park zelfs uitgeroepen tot ‘International Werelderfgoed’. Tijdens de Chili reizen heb je bovendien de kans om guanaco’s (familie van de lama’s) te zien in dit nationale park. Maar aanschouw ook de bergtoppen, watervallen, gletsjers en ijsblauwe bergmeren. Dit levert prachtige foto’s op!

Overnachten in de woestijn

Tijdens een aantal Chili reizen is ook een overnachting in het Chileens woestijnstadje San Pedro de Atacama inbegrepen, een bijzondere ervaring. Het gebied rond San Pedro kenmerkt zich door zijn relatief hoge ligging, vulkanen, zoutmeren en een gebied dat eruitziet als een maanlandschap. Bezoek bij zonsondergang de beroemde Moonvalley. Een tip tijdens de Chili vakantie: observeer het sterrenstelsel en bezoek de geisers.

Diverse rondreizen

Wij bieden georganiseerde groepsreizen in Chili, maar ook privé rondreizen in Chili. Tijdens een privé rondreis ga je met je eigen reisgezelschap op pad en heb je de beschikking over een huurauto. Je gaat vliegen naar Chili, maar ook de overnachtingen in comfortabele hotels en vele excursies zijn inbegrepen. Daarbij zijn er ook gecombineerde rondreizen met meerdere landen in Zuid-Amerika, zoals een gecombineerde reis in Brazilië en Argentinië.

Ga mee naar het bijzondere Chili

Chili is niet zozeer een hele alledaagse vakantiebestemming, maar wel een hele bijzondere bestemming, als je het ons vraagt. Tijdens onze Chili reizen zul je dat ervaren, eventueel met de hoogtepunten van andere landen in Zuid-Amerika. Ga met ons mee en boek een complete reis, inclusief overnachtingen, vluchten en excursies. Een vakantie om nooit meer te vergeten!