Mystiek en symboliek

Vakantie China

China reizen, ga op vakantie in mystiek en cultureel China

China, het land van de rijzende draak! Dit enorme land is één van de mooiste bestemmingen binnen ons reisaanbod. Van wereldsteden als Beijing, Shanghai en Hong Kong tot aan traditionele dorpen zoals Pingyao en Wuzhen. Overweldigende rijstvelden en prachtige rotsformaties. China is een land als geen ander! 

Keuze uit meer dan 20 China reizen in 5 categorieën

Populaire China reizen

Uitgelicht: Xi'an

Beeld van soldaat Terracottaleger

Na de Grote Muur en Het Plein van de Hemelse Vrede in Beijing is het Terracotta Leger met stip dé culturele bezienswaardigheid van China. Meer dan 2.000 jaar hebben de manshoge stenen soldaten verborgen gelegen onder de grond, totdat in de jaren 70 van de vorige eeuw een paar boeren er per toeval op suitten toen zij naar water gingen graven.

Reis & Inspiratiedagen China

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
24-11-2019 10:00 58 Reserveer

China reizen - Ga op vakantie in mystiek en cultureel China

Er zijn vele goede redenen om het reusachtige China te bezoeken. De meest bekende is ongetwijfeld de Chinese Muur. Deze circa 6000 kilometer lange muur is misschien wel het beroemdste bouwwerk ter wereld. Reizen door China zonder een bezoek aan de Muur te brengen? Dat kan alleen als u er al eens eerder geweest bent!

Wij verzorgen graag uw vakantie China 

Naar China reizen is een bijzondere ervaring; de beroemde keuken, bruisende steden, prachtige tempels en bijzondere volkeren maken een China vakantie tot een veelzijdige belevenis. Bij ons heeft u de keuze uit vele China reizen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stedentrip naar Beijing en Shanghai? Maar ook voor zeer uitgebreide reizen door China kunt u bij ons terecht, zoals onze reis China & Tibet.

De meeste van onze China reizen starten in de bruisende hoofdstad Beijing. Enkele hoogtepunten die u beslist niet mag overslaan zijn de Verboden Stad, het Zomerpaleis en de Tempel van de Hemel. Ook een ontdekkingstocht per riksja door de oude hutongs is een echte aanrader.

In Xi’an is het wereldberoemde Terracotta leger te vinden. Deze ondergrondse wereld van keizer Qin is meer dan 2000 jaar goed bewaard gebleven en bleef geheim tot 1974. Nu is er een museum waar in verschillende hallen het leger met soldaten, strijdwagens en de hele entourage is tentoongesteld.

China kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel met uw eigen reisgezelschap. In dat geval laten onze Engelssprekende gidsen u de mooiste plekken zien. Wilt u naar China met kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ook georganiseerde familiereizen aan.

Bij ons is het ook mogelijk om China te combineren met Tibet. Genoeg reden dus om nu een vakantie China uit te zoeken! Bent u al eerder in China geweest en op zoek naar een andere Azië beleving? Denk dan eens aan Japan of Taiwan.