1. Home
  2. Jordanië
  3. Fly-drives
  4. Fly-drives in Jordanië
1

fly-drive in Jordanië

Fly-drive Verrassend Jordanië

8-daagse rondreis met huurauto
  • lekker zelf op pad met comfortabele huurauto

  • alle hoogtepunten van Jordanië in een week tijd, waaronder wereldwonder Petra

  • overnachting in de Wadi Rum woestijn

Bij vertrek op o.a. 30-08-2024Complete prijs
p.p. vanaf 
€ 1.151,-

Fly-drive Jordanië  Ontdek het land van 1001 nacht

Alle hoogtepunten van Jordanië zien tijdens een fly-drive in Jordanië met een eigen auto? Dan hebben wij de ideale reis! Ontdek Jordanië en verblijf in comfortabel hotels. Tijdens de fly-drive in Jordanië bekijk je dit land geheel in jouw eigen tempo en met jouw reisgezelschap. Wij zorgen ervoor dat je de bekende, maar ook de minder bekende pareltjes van dit land zult ontdekken.

Fly-drive Jordanië: ontdek dit betoverende land

Van een enorme woestijn tot uitgestrekte natuurgebieden, de Dode Zee en de historische stad Petra, het behoort allemaal tot de routes van de fly-drive in Jordanië. Een reis die voor veel mensen als zeer verrassend wordt ervaren. Tijdens de reis bezoek je individueel en in jouw eigen tempo alle hoogtepunten. De ideale manier om dit land op eigen houtje te ontdekken.

De mogelijkheden

Kies voor een van onze reizen naar Jordanië en pas de reis waar mogelijk zelf aan naar jouw wensen. Als je liever met een groep op reis wilt, kun je ook kiezen voor een groepsreis naar Jordanië of een singlereis naar Jordanië. Voor al onze reizen geldt dat we ervoor zorgen dat je niets tekortkomt tijdens de reis. Een onvergetelijke, sprookjesachtige reis in Jordanië.

Inspiratie en mooie reizen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste aanbiedingen en reisinspiratie