Vakantie Mexico

Vakantie Mexico

Het machtige Mexico is een divers en prachtig land om met een privé rondreis doorheen te reizen. Reis van het gigantische Mexico City naar de Aztekenstad Teotihuacán. Bezoek de koloniale stad Oaxaca die prachtig gesitueerd is in een groene vallei. Vervolg de reis naar de mysterieuze Mayaruïnes bij Palenque sluit de reis af aan het strand van Playa Del Carmen!

Geniet ondertussen van de intens rijke gastronomie van het land, want ook dat is onderdeel van een reis door Mexico!

Keuze uit 5 Mexico reizen in 5 categorieën

Populaire Mexico reizen

Uitgelicht: San Cristobal de las Casas

Kerkplein in San Cristobal

San Cristóbal ademt nog steeds de charme van een oude, koloniale provinciestad en wordt door steeds meer toeristen ontdekt. Degene die belangstelling hebben voor inheemse folklore en indiaanse etnografie, is dit een fascinerende stad. Tijdens een bezoek aan de markt kijk je je ogen uit. Vanuit de omliggende dorpen komen de inwoners, kleurrijk gekleed, naar de stad om hun inkopen te doen of juist hun waren aan de man te brengen.

Vakantie Mexico – Ga mee op reis en ga op zoek naar Maya’s en Azteken

Een vakantie in Mexico zit vol afwisseling en dat kunnen wij uit eigen ervaring vertellen. Koloniale steden, mysterieuze ruïnes, mooie natuur en vriendelijke bevolking: dat typeert Mexico. Een Mexico vakantie is ontzettend veelzijdig, en wij zorgen ervoor dat je die veelzijdigheid leert kennen. Ga mee op een groepsreis in Mexico, een singlereis of een privérondreis: het zijn allemaal mogelijkheden om dit land te leren kennen!

Mexico reizen: de hoogtepunten

Wij laten je tijdens onze reizen naar Mexico uitgebreid kennismaken met de diversiteit van het land. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan één van de grootste metropolen ter wereld: Mexico City. Het grote centrale plein met zijn imposante kathedraal en de beroemde basiliek, tevens bedevaartsoord: Mexico City heeft veel te bieden op het gebied van cultuur. Maar tijdens onze Mexico reizen rijden we ook naar een oud koloniaal mijnstadje en dé zilverstad van Mexico: Taxco. De ruïnes van Palenque vormen ook een hoogtepunt tijdens de vakantie in Mexico. Dit zijn indrukwekkende bouwwerken van de Maya’s, die echt kippenvel bezorgen wanneer je ze bezoekt.

Zon, zee & strand

Een stukje zon, zee en strand hoort ook bij een Mexico vakantie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het bekende Playa del Carmen, een voormalig vissersdorp maar tegenwoordig een bekende strandbestemming. Een heerlijke plek om de vakantie in Mexico af te sluiten en heerlijk te genieten op het strand. Het is hier ook heel goed mogelijk om te duiken, snorkelen en vissen. Prachtige koraalstukken, zeeschildpadden en indrukwekkende roggen, ze zijn hier allemaal te vinden.

Een verrassende bestemming

Reizen naar Mexico betekent reizen naar een verrassende bestemming met een stuk geschiedenis, maar ook de gelegenheid om te ontspannen. En wij zorgen dat deze combinatie heel goed mogelijk is. Wij regelen de overnachtingen in centraal gelegen driesterrenhotels en de groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.

Ga mee op ontdekkingstocht in Mexico

Ga mee op ontdekkingstocht in het prachtige land Mexico, met vele gezichten. Liever naar de Verenigde Staten? Ook voor die bestemming bieden wij diverse reizen aan. Wij zorgen er altijd voor dat de gehele reis geregeld is, inclusief vluchten, overnachtingen en excursies. Aarzel dus niet en boek je complete vakantie!