Vakantie Kenia

Vakantie Kenia - Ga mee op reis en bezoek de wilde dieren

Safari betekent in het Swahili ‘reis’ en wat een ‘Out of Africa’- ervaring staat u in Kenia te wachten. Favorieten in Kenia zijn het Amboseli Nationaal Park met zijn grote olifantenpopulatie en de uitgestrekte savannes van het Masai Mara National Park. Verken de vlakten ‘op zijn Afrikaans’ per 4WD met privéchauffeur/gids over avontuurlijke zandpaden. Hakuna Matata!

Keuze uit 5 Kenia reizen in 5 categorieën

Populaire Kenia reizen

Uitgelicht: Amboseli National Park

Beeld van soldaat Terracottaleger

Amboseli National Park is een relatief klein park en ligt aan de grens met Tanzania. Iedereen is natuurlijk bekend met het magische plaatje van de olifanten met de sneeuwtoppen van de Kilimanjaro op de achtergrond. Die bekende foto’s zijn gemaakt in dit park. Waar u ook bent in het park, de ‘Kili’, is steeds op de achtergrond aanwezig. Een prachtige fotomogelijkheid!

Vakantie Kenia - Ga mee op reis en bezoek de wilde dieren

Kenia is het paradijs voor safari-liefhebbers. Prachtige natuur, wilde dieren, u zult het allemaal zien tijdens een vakantie in Kenia. Ga samen met ons op avontuur en geniet van dit prachtige stukje Afrika. Wij bieden de mogelijkheid om met een groep door Kenia te reizen of individueel tijdens een privé rondreis in Kenia. Tijdens een privé rondreis regelen wij een chauffeur / gids die de mooiste plekjes van Kenia laat zien. En tijdens de groepsreizen is er een deskundige reisleider die alles over dit land zal vertellen.

Kenia reizen: wij laten de mooiste plekjes zien 

Onze ervaren gidsen laten de mooiste plekjes in de natuurparken zien tijdens een Kenia vakantie. U overnacht veelal in de parken, waarbij u misschien wel de leeuwen hoort brullen 's nachts. Maar naast de wilde dieren is er ook een grote kans dat u prachtige vogels spot tijdens de Kenia vakantie, waaronder de bijzondere flamingo's. Vergeet uw verrekijker vooral niet! Tijdens de Kenia reizen is vooral veel prachtig natuurschoon te zien, met adembenemende uitzichten. Natuurlijk gaan we op zoek naar de 'Big Five' (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel), maar de prachtige natuur zal u ook zeker verbazen.

Reizen naar Kenia & Tanzania 

De reizen naar Kenia worden vaak gecombineerd met een reis naar Tanzania, en dat is natuurlijk niet voor niets zo. We laten het beste van deze twee geweldige landen zien. We vliegen naar Kenia om vervolgens de vakantie te eindigen in het prachtige Tanzania. Ook in Tanzania maken we verschillende gamedrives in de schitterende nationale parken met prachtige wilde dieren en de typische Afrikaanse bomen. We combineren het mooiste van Kenia & Tanzania in een reis!

Een volledig georganiseerde reis

Voor welke vakantie in Kenia u ook kiest, wij zorgen in alle gevallen voor een volledig georganiseerde reis. De vluchten, overnachtingen in comfortabele hotels en lodges en een Engelssprekende reisleider en/of ranger die alles over Kenia kan vertellen. Er zijn verder veel gamedrives en nog veel meer extra's inbegrepen bij de reizen naar Kenia. Alles is tot in de puntjes geregeld! Ga dus mee en ontdek dit prachtige stukje Afrika samen met ons!