Vakantie Verenigde Staten

“Wandel door Bryce Canyon en beleef de intense kleuren ”

De Verenigde Staten is een veelzijdige bestemming met bruisende wereldsteden en waanzinnige natuurspektakels. De natuur varieert van canyons en bergen tot woestijn en stranden.
Reisleider Hans

Wandel door Bryce Canyon en beleef de intense kleuren

Populaire Verenigde Staten reizen

Reis & Inspiratiedagen Verenigde Staten

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
21-01-2018 12:00 13 Reserveer
10-02-2018 10:00 60 Reserveer
03-03-2018 10:00 78 Reserveer
Nu op het Verenigde Staten forum
18-daagse groepsrondreis Beste van het Westen 19-03-2018
Auteurs:
Kasia
Geplaatst op:
20-01-2018 11:26:20 uur

Hi there, I wonder if there is a single traveller for departure on 19 March 2018, that would be willing to share accommodation/room and in this way save approx. 700 Euro ??? I would prefer to avoid the single supplement payment and I would be happy to share the room with another participant of this tour. I hope I can find one person here. Please do not hesitate to let me know. Many thanks in advance, Kasia

Lees reacties Reageer 1

Vakantie Amerika - Reis door het land van de onbegrensde mogelijkheden

Door Amerika reizen staat bij veel mensen op de bucketlist en dat is wat ons betreft terecht. Van adembenemende natuur in de nationale parken tot torenhoge wolkenkrabbers in de wereldsteden. Reizen naar Amerika verveelt nooit!

Van Oost naar West Amerika, een aaneenschakeling van hoogtepunten

Een vakantie door de Verenigde Staten, ook vaak vakantie Amerika of vakantie USA genoemd, is een onvergetelijke belevenis. Bruisende steden als New York of San Francisco en natuurwonderen als Grand Canyon en Yosemite, maken een vakantie Amerika tot een fantastische reiservaring.

Bezoek in New York het Empire State Building voor een waanzinnig uitzicht over Manhattan en eindig de dag met een musical op Broadway. Fiets in San Francisco over de Golden Gate Bridge en vergeet niet een ritje in een cable car te maken. Bij de Grand Canyon kunnen wij de optionele helicoptervlucht van harte aanbevelen. Dé manier om pas echt te zien hoe groots dit natuurverschijnsel is. En wat dacht u van het gokparadijs Las Vegas?

Voor de strandliefhebbers is Florida een aanrader. Van het levendige Miami met haar Cubaanse invloeden naar de beroemde pretparken in Orlando. De prachtige stranden aan de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan bieden voldoende mogelijkheden voor zon, zee  en ontspanning. Een heerlijke bestemming, die zelfs wat exotisch aan doet!

Wij bieden veel verschillende reizen naar Amerika aan

U heeft de keuze uit vele Amerika reizen naar zowel Oost als West Amerika. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roadtrip met huurauto, waarbij u samen met uw reispartner het land ontdekt? Of reist u liever mee met een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider? Bij ons is het allemaal mogelijk. Ook kunt u de Verenigde Staten combineren met buurland Canada.

Genoeg reden dus om nu een vakantie naar de Verenigde Staten uit te zoeken!

Terug naar boven