Het land van de glimlach

Vakantie Thailand

Vakantie Thailand , op reis door het land van de glimlach

Thailand wordt ook wel het land van de glimlach genoemd – en niets is minder waar! De vriendelijke bevolking zorgt er voor dat vele reizigers niets dan lof hebben voor deze prachtige bestemming.

Daarnaast zijn de stranden, tempels en gastronomie bijna buitenaards. Probeer de vele verschillende gerechten en laat uw smaakpapillen tintelen door overweldigende smaaksensaties van de Thaise gerechten zoals Pad Thai, Massamancurry en de beroemde Tom Yam Soep! Geniet van de prachtige eilanden, luxe resorts en geweldig mooie tempels! Thailand zal u voor altijd bij blijven!

Populaire Thailand reizen

Uitgelicht: Krabi

Gaby in Viñales

Krabi is de hoofdstad van de provincie en het district Krabi. Deze leuke plaats is ingesloten door de tropische jungle aan de ene zijde en een schitterende baai aan de andere zijde. Voor de kust liggen felgekleurde vissersboten en doemen onbewoonde bounty eilandjes en fascinerende kalkformaties op vanuit de zee. 

Reis & Inspiratiedagen Thailand

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
23-02-2020 12:00 68 Reserveer
29-03-2020 10:00 130 Reserveer
19-04-2020 10:00 136 Reserveer

Vakantie Thailand - Op reis door het land van de glimlach

Thailand staat bekend als het land van de glimlach en tijdens uw vakantie Thailand zult u heel veel glimlachende gezichten ontmoeten. De glimlach wordt vaak gebruikt om beschamende situaties het hoofd te bieden. Als u bijvoorbeeld tijdens uw Thailand vakantie de weg vraagt, zal men u glimlachend antwoorden en ergens heen wijzen, ook al heeft men geen idee waar u moet zijn.

Wij verzorgen graag uw Thailand vakantie

De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, heerlijk weer, tropische eilanden, bergstamdorpjes en ongekende gastvrijheid maken een vakantie Thailand tot dé ultieme reiservaring. Bij ons heeft u de keuze uit vele Thailand reizen naar de mooiste plekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van eilandhoppen langs Koh Tao, Koh Phangan en Koh Samui? Wij hebben alvast wat leuke tips voor u op een rijtje gezet.

De meeste van onze Thailand reizen starten in de bruisende hoofdstad Bangkok. Een van de beste tips is om de stad per fiets te ontdekken. De fiets lijkt gemáákt om Chinatown mee te verkennen. Via een georganiseerde fietstocht komt u op plekken waar u anders beslist niet zou komen. Onze reizen eindigen bijna altijd aan het strand, zodat u even de tijd heeft om heerlijk na te genieten van al het moois dat u gezien heeft.

Ontdek Thailand op uw manier

Thailand kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel met uw eigen reisgezelschap. In dat geval wordt u door onze Thaise chauffeur op de mooiste plekken gebracht. Wilt u naar Thailand met kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ook georganiseerde familiereizen aan.

Bij ons is het ook mogelijk om Thailand te combineren met buurlanden Maleisië of Cambodja. Genoeg reden dus om nu een vakantie Thailand uit te zoeken! Bent u al eerder in Thailand geweest en op zoek naar een andere Zuidoost-Azië beleving? Denk dan eens aan het verrassende Vietnam.