Het land van de glimlach

Vakantie Thailand

Vakantie Thailand , op reis door het land van de glimlach

Thailand wordt ook wel het land van de glimlach genoemd – en niets is minder waar! De vriendelijke bevolking zorgt er voor dat vele reizigers niets dan lof hebben voor deze prachtige bestemming.

Daarnaast zijn de stranden, tempels en gastronomie bijna buitenaards. Probeer de vele verschillende gerechten en laat je smaakpapillen tintelen door overweldigende smaaksensaties van de Thaise gerechten zoals Pad Thai, Massamancurry en de beroemde Tom Yam Soep! Geniet van de prachtige eilanden, luxe resorts en geweldig mooie tempels! Thailand zal je voor altijd bij blijven!

Populaire Thailand reizen

Uitgelicht: Krabi

Gaby in Viñales

Krabi is de hoofdstad van de provincie en het district Krabi. Deze leuke plaats is ingesloten door de tropische jungle aan de ene zijde en een schitterende baai aan de andere zijde. Voor de kust liggen felgekleurde vissersboten en doemen onbewoonde bounty eilandjes en fascinerende kalkformaties op vanuit de zee. 

Vakantie Thailand - Op reis door het land van de glimlach

Thailand staat bekend als het land van de glimlach en tijdens jevakantie Thailand zul je heel veel glimlachende gezichten ontmoeten. De glimlach wordt vaak gebruikt om beschamende situaties het hoofd te bieden. Als je bijvoorbeeld tijdens je Thailand vakantie de weg vraagt, zal men je glimlachend antwoorden en ergens heen wijzen, ook al heeft men geen idee waar je moet zijn.

Wij verzorgen graag jouw Thailand vakantie

De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, heerlijk weer, tropische eilanden, bergstamdorpjes en ongekende gastvrijheid maken een vakantie Thailand tot dé ultieme reiservaring. Bij ons heb je de keuze uit vele Thailand reizen naar de mooiste plekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van eilandhoppen langs Koh Tao, Koh Phangan en Koh Samui? Wij hebben alvast wat leuke tips voor je op een rijtje gezet.

De meeste van onze Thailand reizen starten in de bruisende hoofdstad Bangkok. Een van de beste tips is om de stad per fiets te ontdekken. De fiets lijkt gemáákt om Chinatown mee te verkennen. Via een georganiseerde fietstocht kom je op plekken waar je anders beslist niet zou komen. Onze reizen eindigen bijna altijd aan het strand, zodat je even de tijd hebt om heerlijk na te genieten van al het moois dat je gezien hebt.

Ontdek Thailand op jouw manier

Thailand kun je met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel met je eigen reisgezelschap. In dat geval word je door onze Thaise chauffeur op de mooiste plekken gebracht. Wil je naar Thailand met kinderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ook georganiseerde familiereizen aan.

Bij ons is het ook mogelijk om Thailand te combineren met buurlanden Maleisië of Cambodja. Genoeg reden dus om nu een vakantie Thailand uit te zoeken! Ben je al eerder in Thailand geweest en op zoek naar een andere Zuidoost-Azië beleving? Denk dan eens aan het verrassende Vietnam.