Land van de Heilige Inca's

Vakantie Peru

Vakantie Peru, het land van de Inca's

Wij durven onze rondreizen in Peru gerust bijzonder te noemen. De route brengt ons onder andere langs de Ballestas eilanden met de overweldigende fauna. Maar ook karakteristieke dorpjes in de Andes en de drijvende rieteilanden in het Titicacameer.

Maar natuurlijk mag een bezoek aan de Inca-stad Machu Picchu ook niet ontbreken tijdens een rondreis in Peru. Deze 'Verborgen Stad' heeft een spectaculaire ligging en is uitgeroepen tot één van de zeven wereldwonderen.

Lees meer over Peru

Populaire Peru reizen

Uitgelicht: Lima

De hoofdstad van Peru is de laatste jaren uitgegroeid tot een hippe bestemming. Prachtige gebouwen en musea, een wereldberoemd  keuken en veel aantrekkelijke uitgaansgelegenheden.

Reis & Inspiratiedagen Peru

Laat u informeren en inspireren in het FOX Theater in Hoofddorp.
Datum Aanvang Plaatsen
05-04-2020 12:00 72 Reserveer

Vakantie Peru - Reis door het land van de Inca's

Peru staat bekend om haar beroemde Machu Picchu, een van de meest iconische bestemmingen ter wereld, diep in het Andesgebergte gelegen. Dit is een van de weinige plekken die tijdens de Spaanse overheersing onontdekt zijn gebleven en daarom niet is verwoest. Een bezoek aan deze Inca-ruïne brengt u letterlijk en figuurlijk in de wolken!

Wij verzorgen graag uw Peru vakantie

De fantastische keuken, overblijfselen uit de Incacultuur, koloniale steden en het schitterende Andesgebergte maken een vakantie Peru tot een fantastische reiservaring. Bij ons heeft u de keuze uit meerdere Peru reizen, waarbij u tevens de keuze heeft uit enkele extra opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van het lopen van de Inca Trail of een bezoek aan het Amazone regenwoud?

De meeste van onze Peru reizen starten in hoofdstad Lima, een van de grootste metropolen van Zuid-Amerika. Vooral uit eten gaan is hier genot. Misschien wel de mooiste stad van Peru is Arequipa. De gebouwen hier zijn wit, gemaakt van vulkanisch wit turfsteen. Ook Cusco is uw bezoek meer dan waard, een soort openluchtmuseum vol historie, kleurrijk textiel en traditionele feesten.

Een bijzondere ontmoeting heeft u met de kleurrijke bewoners, de Uros, van de rieteilanden op het Titicacameer. Deze drijvende dorpen zijn volledig van het riet gemaakt, dat langs de oevers van het meer groeit. Zij leven van visserij én van de producten die zijn aan toeristen verkopen. Hier kunt u uitstekend terecht voor souvenirs!

Een Peru vakantie kunt u bij ons boeken via een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook enkel met uw eigen reisgezelschap. Wat dacht u van de combinatie van reizen Peru en Bolivia, Chili, Argentinië en/of Brazilië. Vanaf Schiphol kunt u rechtstreeks vliegen naar Peru. Genoeg reden dus om nu een vakantie Peru uit te zoeken! Bent u al eerder in Peru geweest en op zoek naar een andere Zuid-Amerikaanse beleving? Denk dan eens aan Ecuador.