Vakantie Swaziland

Vakantie Swaziland

Swaziland heeft een levendige cultuur, natuurparken en is zeer geschikt om wild te spotten. Op de groene heuvels liggen authentieke dorpjes waarin de vriendelijke bevolking woont. Ga op vakantie naar Swaziland als onderdeel van een rondreis in Zuid-Afrika.

Keuze uit 4 Swaziland reizen in 5 categorieën

Populaire Swaziland reizen

Vakantie Swaziland – Ga mee op reis in het koninkrijkje Swaziland

Het kleine koninkrijk Swaziland wordt grotendeels ingesloten door Zuid-Afrika en grenst verder aan Mozambique. Swaziland heeft een prachtige natuur en op de groene heuvels staan verschillende traditionele huizen. Leer dit koninkrijkje kennen tijdens een groepreis in Swaziland of een individuele rondreis in Swaziland en overnacht in comfortabele en goed verzorgde guesthouses en lodges.

Swaziland reizen: de hoogtepunten

Tijdens een vakantie in Swaziland laten wij alle hoogtepunten van dit land zien, waaronder de bijzondere Ezulwini valley, de prachtige wildreservaten en een bezoek aan de glasfabriek. Vele excursies en extra’s zijn bij de reis inbegrepen. En uiteraard zorgen wij er ook voor dat je comfortabel kunt overnachten tijdens de Swaziland vakantie. Van lodges midden in de natuur tot traditionele hutjes.

Ontvangst bij de douane

Bij binnenkomst in Swaziland, waarvoor je door de douane moet, word je verwelkomd door een typische familie met klederdracht en muziek. Een bijzondere ontvangst die je nog lang zal bijblijven. Ze vertellen graag over hun tradities en manier van leven en nemen je graag mee tijdens het dansen. Een aanrader om even de tijd voor te nemen als je naar Swaziland gaat. En als er tijd over is in Swaziland, raden wij aan om een bezoek te brengen aan de Swazi-kaarsenfabriek in Ngwenya.

Swaziland en Zuid-Afrika ontdekken?

Als je wilt reizen naar Swaziland, kunnen wij de combinatie met Zuid-Afrika zeker aanraden. Maak kennis tijdens de vakantie in Swaziland en Zuid-Afrika met de hoogtepunten van beide landen, geniet van bijzondere safari’s en breng een bezoek aan Kaapstad en de magistrale Tafelberg. Een complete rondreis door Zuid-Afrika en Swaziland zorgt voor een ervaring om nooit meer te vergeten.

Kies voor een compleet verzorgde vakantie in Swaziland

Vliegen naar Swaziland, overnachten in comfortabele lodges en guesthouses en de hoogtepunten van dit land leren kennen? De Swaziland reizen uit ons aanbod zijn hierop het antwoord. Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes, onder leiding van een Nederlands-Afrikaanssprekende reisleiding. Misschien leer je wel een paar typisch Afrikaanse woordjes tijdens de reis! Ga met ons mee op avontuur in dit prachtige land.